ÜLKÜ OCAKLARINDAN SON SÖZ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SON SÖZ

Yalçın Köse- Bafra55.net / Bafra Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Gençlerin Dilinden Türküler ve Şiirler’ programına katılan Ülkücü Hareket salona sığmadı.

A+A-

 Program öncesinde erken saatlerde salon doldu, ve izleyicilerden yoğun ilgi gördü.  Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığının düzenlediği bu gecede gençlerin özveri ve çabaları büyük takdir topladı. 
Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma ; "Bizler Türk milletinin bir neferi olarak,yeni nesillere değerlerimizi aşılamak ve yaşatmak istiyoruz. Bu akşam sahneye çıkan  ve salonda görev alan tüm gençlerimiz Türk Gençliğinin milli ve manevi değerlerimizi yaşama ve yaşatma yolunda en güzel örneğini sergilediler. Gençlerin, ne kadar güzel işler başarabileceğini gösterdiler. İnşallah bütün gençlere, kendilerini gerçekleştirmeleri noktasında bir cesaret ve özgüven olacaktır.. Böyle güzel bir akşamı bize yaşattıkları için onlara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.Yine bizleri yalnız bırakmayan tüm Ülkücü camiaya ve kıymetli misafirlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.