Ülkü Ocaklarından Atatürk'e Hakarete Sert Tepki

Ülkü Ocaklarından Atatürk'e Hakarete Sert Tepki

Türk Milletinin ölümsüz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaptığı büyük işlerle Türk ve Dünya Tarihine damgasını vurmuş mümtaz bir şahsiyettir.

A+A-

 Türk Devletinin yeniden varlığı ve bekası için ömrünü adamış kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.

Hayatının her döneminde şartlar ne olursa olsun milleti ve devleti için fedakarca mücadele içerisinde olmuş, Türk Milletini yükseltmek ve yüceltmek için var gücüyle çalışmış Başbuğumuz Atatürk ile ilgili dönem dönem bazı kendini bilmez sözde köşe yazarları, aklını yitirmiş sözde aydın takımı;  gerçek tarih, saklı tarih, gizlenen tarih , derin tarih gibi hayal ürünü safsataların akımına kapılmış bir kısım cahiller sözlü, yazılı yada görsel saldırı ve hakaretlere kalkışmıştır. Bu hasta ruhlu zihniyetler gerek sosyal medyada boy göstermek, gerek siyasi yalakalık yapmak adına göstermiş oldukları bu tavırlarla, Yüce Türk Milletinin nabzını ölçmeye sabrını sınamaya niyetlenmektedir.

Ömründe bir kez olsun şanlı tarihimizle ilgili bir tane kitap okuyup fikir yürütmemiş; Türklüğün ve İslamiyet’in hassasiyet, emir ve kaidelerini özümseyememiş provokatörlerin Türk Milletinin ortak değerlerine dil uzatmak hakkı da haddi de değildir. Küçük beyinlerinin her köşesinde Türk düşmanlığı barındıran hainlerin,  öncelikli hedefi her zaman Başbuğ Atatürk olmuştur. Türk Milliyetçileri var olduğu sürece Türk Milliyetçilerinin ebedi lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yapılan bu tür saldırılar hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Devletine ve milletine bağlı her Türk evladı, tarihine de Atasına da, Ocağına da her şartta sahip çıkar; ve asla taviz vermez.

Büyük komutan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor; vatanımızın varlığı birliği ve bekası için şehit düşmüş, ömrünü adamış bütün  askerlerimize, emniyet güçlerimize , devlet adamlarımıza Allahtan rahmet; Gazilerimize hayırlı, uzun ömür diliyorum.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

 

Osman Osma

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.