Uğur Işılak: ‘Ben bir dava adamına şarkı yaptım’

Uğur Işılak: ‘Ben bir dava adamına şarkı yaptım’

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi ile organize ettiği konserde sahne alan Uğur Işılak, "Ben başbakana, bir siyasi partinin genel başkanına şarkı yapmadım.

A+A-

Ben bir dava adamına şarkı yaptım” diye konuştu. Gemlik İskele Meydanı Festival alanında sevenleriyle buluşan Anadolu rock müziğinin ve ezgilerinin güçlü sesi Uğur Işılak, beğenilen eserleriyle yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da izlediği konserde çarpıcı açıklamalarda bulunan Uğur Işılak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim müziği 'Dombıra' konusunda da eleştirilere sert yanıt verdi."Ben başbakana, bir siyasi partinin genel başkanına şarkı yapmadım. Ben bir dava adamına şarkı yaptım” diye konuşan Uğur Işılak, ayakta alkışlandı.

25 yıldır sanat yaptığını ve sahneye ahlaksızlık taşımadığını anlatan Uğur Işılak, "Sanatı siyasallaştırdığımı söylüyorlar. Sanatı siyasallaştırmak, sanatı ahlaksızlaştırmak polise taş ve molotofkokteyli atanlarla omuz omuza olmaktır. Sanatı siyasallaştırmak, esnafın camını çerçevesini indirenlere sahip çıkmaktır” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan Gemlikliler adına çiçek alan Uğur Işılak, konserinin finalinde de Kazak Noyan Türklerinin marşından esinlenerek yine kendisi tarafından uyarlanıp seslendirilen “Dombıra”yı söyledi. Gemliklilerin de eşlik ettiği Işılak, alkışlarla sahneden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.