Üç Pınar Ortaokul Öğrencileri OSB'de

Üç Pınar Ortaokul Öğrencileri OSB'de

Proje kapsamında Üç Pınar Ortaokul Öğrencileri OSB’de Damsan Makine Ltd. Şti. ziyaret etti.

A+A-

     “Tasarımdan Üretime Projesi” kapsamında Üç Pınar Orta okul öğrencileri ve öğretmenleri Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde, Bafra OSB’de faaliyette bulunan Damsan Makine Sanayi Limited Şirketini Ziyaret ederek üretim aşamalarını incelediler.

         Fabrikanın iş güvenliği tedbirleri dikkate alınarak  görevli personel tarafından öğrenciler gezdirildi. Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabaş ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Üç Pınar orta okul Öğrencilerinin sorularını cevapladılar.

          Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabaş fabrika inceleme sonrası öğrencilere başarıya giden yolda Sabır, Sebahat ve Şükre verdiği öneme değinerek; 12 yaşında çalışma hayatına atıldığını,1975 yılında ilk olarak iki adet parça üretimleriyle başlayarak günümüzdeki duruma 2010da OSB ye taşınma kararı ile entegre sistem oluşumunu belirten Kocabaş, tesisimizde açık denizlerde yer alan balıkçı teknelerinin üretildiğini belirtti.

          Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR Öğrencilere, Organize Sanayi Bölgelerinde gerçekleştirilen üretim faaliyetleri ve OSB’lerin bölgemiz, ülkemiz açısından öneminden bahsetti. Gelecekte öğrencilerinde gerek mühendis gerek farklı pozisyonlarda Bafra OSB de iş imkanı sağlayabileceklerini vurgulayan Başar, oluşturulacak Sera ve Medikal OSB ile ilgili bilgiler aktardı.

         Üç Pınar ortaokul Müdür Yrd. Recai Akdemir; Fabrikanın  kapılarını okullarına açtığı için Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabaş’a ve Organizasyonu düzenleyen Bafra Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’a teşekkür etti.


           Öğrencilere fabrika ziyaretinde, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Damsan Makine Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabaş, Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Recai Akçer ve Üç Pınar orta okul Öğretmenleri eşlik etti.

uc-pinar-ortaokul-ogrencileri-osbde-3.jpguc-pinar-ortaokul-ogrencileri-osbde-2.jpguc-pinar-ortaokul-ogrencileri-osbde-2-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.