TUTUKLU KOCASİ İCİN BAKANDAN YARDİM İSTEDİ

TUTUKLU KOCASİ İCİN BAKANDAN YARDİM İSTEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve milletvekili adayları AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışı için Bafra’ya geldi.

A+A-

Atatürk Bulvarı'nda bulunan AK Parti Bafra ilçe binası önünde otobüsten vatandaşlara ve partililere seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve milletvekili adayları bölge ve Türkiye için yapılan çalışma ve yapılacak projelerden söz ettiler. Konuşmalardan sonra ise otobüsten inen ilk başta Ak Parti Samsun Milletvekili 4.sıra adayı Çiğdem Karaaslan ve sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanına Dededağı Mahallesinde ikamet eden Elmas Güngör gelerek 10 yıl 10 ay hapis cezası alan kocası Mahmut Güngör’ün serbest bırakılması için yardım istedi. Bakan Kılıç’a ayaküstü eşi Mahmut Güngör’ün infaz dilekçesini gösteren Elmas Güngör duygulanarak çocuklarının geleceği için yardım isteğinde ısrar etti. Bakan Kılıç ise konunun içeriğini bilmediğini seçim koordinasyon merkezinin açılışından sonra yanına gelmesini istedi. SKM’nin açılışından sonra elindeki belgeleri Bakan Kılıç’a sunan Elmas Güngör’e Bakan belgeleri inceleyip cevap vereceğini söyledi.

elmas-gungor11.jpg

SKM çıkışında bir açıklama yapan Elmaz Güngör, "Devlet bu çocuklara bir çare bulsun ya da babalarını geri getirsin. Benim kocamın hiç bir suçu yok. Resmi nikahımız da var. Bu tür durumlar için af çıkmasını istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanımız hemşerimiz Akif Çağatay Kılıç’tan yardım istedim." dedi.

elmas-gungor11.jpgkacasi-icin-yardim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.