TÜRKİYE’NİN DEĞİL ALAÇAM’IN BEKA SORUNU VAR!

TÜRKİYE’NİN DEĞİL ALAÇAM’IN BEKA SORUNU VAR!

Saadet Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’Türkiye’nin değil, Alaçam’ın beka sorunu var.’’dedi.

A+A-

Alaçam’ın göç verdiğini ve köylerin boşaldığını belirten Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’Alaçam en temel hizmetlerden mahrum bırakılmış. Kendi kendine yetemez hale gelmiş. Köylerimiz boşalmış. Gençlerimiz büyükşehirlere göç etmiş. Bugün bir beka sorunu varsa o Türkiye’nin değil, Alaçam’ın beka sorunudur. Tarım ve hayvancılığı canlandırmak, istihdam alanları oluşturmak zorundayız.’’ İfadelerini kullandı.

3 TEMEL HAMLE

Alaçam’ın beka sorununu çözmek için 3 temel hamleye ihtiyaç olduğunu söyleyen Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’Alaçam’ın alt yapı ve üst yapı problemlerini aciliyetle çözmenin yanı sıra Tarımsal Kalkınma Hamlesi, Bacasız Sanayi Hamlesi ve İstihdam Hamlesi başlatacağız. Tarımsal kalkınma için belediyemizin tüm imkanları seferber edilecek. Yeni Nesil Kooperatifler, Et ve Süt kombine tesisleri kurulacak. Bacasız Sanayi yani Turizm için doğal güzelliklerimizi ve tarihi dokumuzu canlandıracağız. Geyikkoşan sahili Yakakent sahiliyle birleştirilip sosyal donatı alanları; restoran, kafe ve konaklama alanlarıyla cazibe merkezi haline gelebilir. İstihdam Hamlemiz için de belediye olarak yatırımcılara şehrimizin menfaatleri doğrultusunda her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bunlar hep birbirini tetikleyen hamleler. Çok zor şeylerde değil, bir iradenin ortaya koyulması gerekiyor.’’ Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.