Türkiye Petank Bocce Türkiye Final Etabı Yakakent’te Başladı

Türkiye Petank Bocce Türkiye Final Etabı Yakakent’te Başladı

Yakakent'e 3 gün ev sahipliği yapacak olduğu Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Petank (Bocce) 1. Ligi 5 Etap Final Müsabakaları eski futbol sahasında başladı.

A+A-

15 Takım 110 sporcunun katılımı ile Türkiye Petank (Bocce) Türkiye Final Etabı yapılan seremoni ile başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmada, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunu bu yıl Türkiye Final karşılaşmalarını ilçemizde düzenleme kararı almışlardır. İlçemize gelen 110 sporcumuzu en iyi şekilde ağırlamak bizim için önem arz ediyor dedi.

Yakakent’in Karadeniz’in incisi olma yolunda ilerlediğini de söyleyen Başkan Kıyma, her yıl gelişen, büyüyen ve her anlamda gelişime hazır bir ilçeyiz, bu anlamda sahil kenarlarında yeni düzenlemeler yaptık dedi.

Yakakent’in Türkiye’nin küçük Bodrum’u olduğunu da söyleyerek, ilçemize gelen tüm sporculara başarılar dilerim’ dedi.

Türkiye Bocce Petank ligi Final etapları, Cuma günü Belediyemiz tarafından 46.sını düzenlenecek olan Kültür, Sanat ve Deniz Oyunları Festivalinde madalya töreni düzenlenecek.

Düzenlenen açılış seremonisine Yakakent Kaymakamı Bahar Kaya, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Türkiye Bocce As Başkanı Faik Kapsız, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Erkan Özcan, Yakakent Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Murat Oral,  Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır, Alaçam Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Uz,  AK Parti Samsun Kadın Kolları Üyesi Naile Yetmişbir, İlçe Kurum Amirleri, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Ramazan Çoban ve çok sayıda vatandaş katıldı.

turkiye-petank-bocce-turkiye-final-etabi-yakakent’te-basladi2.jpgturkiye-petank-bocce-turkiye-final-etabi-yakakent’te-basladi3.jpgturkiye-petank-bocce-turkiye-final-etabi-yakakent’te-basladi4.jpgturkiye-petank-bocce-turkiye-final-etabi-yakakent’te-basladi5.jpgturkiye-petank-bocce-turkiye-final-etabi-yakakent’te-basladi6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.