TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLER BAFRA DERNEĞİ'DEN KONFERANS

TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLER BAFRA DERNEĞİ'DEN KONFERANS

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi tarafından Bafra Kızılırmak İlkokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıflara 3 Aralık Dünya Engelier Günü nedeniyle birer konferans verildi.

A+A-
Konferans ilk gün 1. ve 2. sınıflara, ikinci gün ise 3. ve 4. sınıflara verildi. Konferansı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği  Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak verdi. Tabak şöyle dedi:
" 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilki 6 Aralık Salı günü ilkokul 1 ve 2. sınıflara, ikincisi ise 7 Aralık Çarşamba günü 3. ve 4. sınıflara tarafımdan birer konferans verilmiştir.
Bafra'da 18 bin, Alaçam'da 4400, Yakakent'te 1500 ve Ondokuz Mayıs ilçesinde ise 3 bin engelli olmak üzere sadece bu isimlerini belirttiğimiz yerlerde toplam ve yaklaşık olarak 30 bin engelli vatandaşımız bulunmaktadır.
Ben şahsen bir engelli vatandaş olmakla birlikte, otomobil ve bisiklet sürebiliyor ve bu şekilde hayata tutunyorum ancak tüm engelliler için bunu söylemek zor olabilir. O yüzden devletimiz sağolsun ilgi gösteriyor fakat biz daha çok ilgi ve destek bekliyoruz. Halkımızdan engellilere sadece acımlarını değil onlara manevi yönden de destek olmarını istiyoruz.
Bu nedenle, Bafra Atatürk İlkokulu idareci ve öğretmeneriyle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve ilgi gösteren basın mensuplarına  konferans için verdikleri destek için teşekkür ediyorum "
Oktay ZERRİN- Bafra
turkiye-omurilik-felcliler-bafra-dernegiden-konferans.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.