‘’Türkiye Düşerse Ümmet Düşer’’

‘’Türkiye Düşerse Ümmet Düşer’’

Ali Keskin - Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesinde Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu ve Yavuz Selim Vakfı işbirliği ile düzenlediği ‘’Unutturulan Adamlar’’ konulu konferansı verildi.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu ve Yavuz Selim Vakfı işbirliği ile düzenlediği ‘’Unutturulan Adamlar’’ konulu konferansı verildi.

Tarihimiz vatan aşkına, bayrak aşkına, din aşkına kanını ve canını feda etmiş nice kahramanlar ile doludur diyen Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Bozdemir sözlerine şu şekilde devam etti

‘’Ancak bizlere bu cennet vatanı emanet eden kahramanlarımızı yeterince ve hakkıyla tanımıyoruz. Bazılarını İsim olarak biliyoruz bazılarını ise hiç tanımıyoruz. Bu gerekçe ile gündeme gelen ‘’Tarihi ve Medeniyetimizin İzinde’’ isimli projemizi hazırlayan okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep Şen’e şükranlarımı sunuyorum. Bu konferansımız projemizin ilk ayağını oluşturmaktadır’’ dedi. Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Bozdemir’in ardından sahneye Eğitimci-Yazar Ahmet Anapalı geçerek

‘’ Bir tane şerefsiz benim atama hırsız dedi. Biz bugün birilerine hakaret edildiğinde hatırladığımız kahramanları konuşacağız. Bana burada bir ay konuşma süresi verin bu konuşma ve benim kahramanlarım bitmez. Bu kadar içinde vatan hainlerini barındıran başka bir millet yok. Bir vatan haini diyor ki; Türkiye ile İran savaşa girse İran taraftan olurum. Vatan hainliği bu değilse hain ne demektir bilinmesi gerekiyor’’ dedi.

Konferansa Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Yavuz Selim Vakfı Müdürü Hamit Kılıç, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgüt üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

unutulan-adamlar.jpgunutulan-adamlar-1.jpgunutulan-adamlar-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.