TÜRKAV Üyeleri İftar Programında Buluştu

TÜRKAV Üyeleri İftar Programında Buluştu

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Bafra Şubesi İftarda buluştu.

A+A-

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek,  kaynaşmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde yardımlaşma dayanışma ruhunun ortaya çıktığı mübarak ramazan ayında TÜRKAV ailesi olarak iftarda buluştuk. Dedi.

Çok sayıda kamu çalışanı TÜRKAV üyesi okul müdürü, müdür yardımcısı, İlçe tarım müdürlüğü yöneticisi ve çalışanları, DSİ şef ve çalışanları, Orman işletmesi çalışanları, maliye yönetici, şef ve çalışanları, Devlet hastanesi çalışanları, Aile hekimliği çalışanları, Toplum sağlığı çalışanları katıldı. Sivil toplum kuruluşları yönetici ve başkanları,  Kamu-Sene Bağlı Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık- Sen, Türk Büro- Sen başkan ve yöneticileri ile gönül dostlarımızın katıldığı iftar, sıcak bir ortamda güncel meselelerinde değerlendirildiği sohbetler yapıldı.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL  mübarek üç aylarının en önemlisi ve sonuncusu  olan Ramazan ayının bu iftar akşamında  programımıza katılan tüm üyelerimizden, gönül dostlarımızdan Allah CcC razı olsun dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.