TURİZM FAKÜLTESİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR.

TURİZM FAKÜLTESİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR.

23 Haziran Cumartesi Günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bürokratlar ve Davetlilerin katılımı ile temeli atılan Bafra ve Bölgenin makus talihini yenecek olan Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin inşaatı son sürat sürüyor.

A+A-


Temel atma töreninden 42 gün kısa bir süre geçmesine rağmen yapılan çalışmalarla inşaatın yükseldiği gözlerden kaçmıyor.

Çalışmalar hakkında bir bilgi veren Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Proje Koordinatörü ve Artı Etki Proje Yönetim Ofisi Kurucusu Numan Kama,’’ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinde 60 öğrencilik 20 sınıf, 4 anfi ve küçük grup çalışma sınıflarında öğrencilerimize çağın gerektirdiği tüm eğitim olanaklarını sunacağız.

Bundan önce yaptığımız üniversite projelerinde gördük ki  bir şehri kalkındırmanın ve istihdam yaratmanın en güzel yolu o şehre üniversite yapmaktır. ASTAŞ HOLDİNG’in bu bağışı gençlerimize eğitim olanağı sağlayan bir fakülteden öte Bafra şehri için yeni bir canlılık merkezi olacaktır. 23 Haziran tarihinden bugüne gelen 42 günde büyük çaba göstererek temel seviyesinden  ilk kata kadar projeyi getirdik. Amacımız yıl sonuna kadar , 2013 yılı başı itibari ile söz verildiği gibi Fakülte Binasını OMÜ’ye teslim etmektir.’’dedi.

Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Recep Tapramaz ise,’’Bafra Fakültesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci kabul edecek. Fakülte 4 bölümden oluşacaktır.

Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Rekrasyon Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları olmak üzere.

Kısa zamanda yapılan çalışma ile inşaat son sürat devam ediyor. Bu çalışmalarda Alt Yapısı tamamlanacak,Çevre düzenlemesi yapılacak, Binanın iç donanımı hazır olacak.

Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Uygulama Oteli ile birlikte öğrencilerin getireceği canlılık Bafra ve Bölgesine sosyal ve kültürel katkısı ileri yıllarda açıkça görülmeye başlanacaktır. Kampusun iç düzenlemesi bitikten sonra  Bafra için ayrı bir yaşam merkezi oluşacaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.