TURGUT DEMİR 2. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

TURGUT DEMİR 2. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

14 Aralık 2014 Pazar günü yapılan GÖKDER 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan, Turgut DEMİR 2. Kez başkanlık koltuğuna oturdu.

A+A-

İŞTE YENİ GÖKDER YÖNETİMİ

     Katılımın yüksek olduğu genel kurulda yapılan oylama sonucu başkan, Turgut DEMİR olurken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; başkan yardımcısı Cemil KILIÇ, sayman Salim DOĞANAY, sekreter Turgut KELEŞ, üyeler Dursun Ali YÜCEL, Ümit KOCABAŞ, Ahmet KOCABAŞ oldu.

     Denetleme kuruluna ise Rüstem DEMİR, Aydın YILMAZ ve Veli KARA seçildiler.  Saat 12’de başlayan genel kurul oy verme işleminin ardından saat 17’de sona erdi.

4 YILDA YÜZBİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIK

     Turgut DEMİR Genel kurul açılış konuşmasında;’’ GÖKDER ailesi olarak 4 yılda inanılmaz başarılara imza attık. Bugün Karadede Panayırımız, Köy Müzemiz, Hıdırellez Uçurtma Şenliğimiz ve İstanbul buluşmalarımızla yüz binlerce kişiye ulaşabilen bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. İstanbul’dan Bursa’ya, Samsundan Antalya’ya üyelerimizle her yerdeyiz.’’ dedi.

YİNE BAFRANIN İLKLERİNE İMZA ATACAĞIZ

     Oy sayımının ardından ikinci kez başkan olan Turgut DEMİR kapanış da;’’ Bugüne kadar bize güç veren destek olan tüm ekip arkadaşlarımıza, üyelerimize, vatandaşlarımıza, ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki önümüzde ki üç yıl süresince şimdiye kadar yaptıklarımızın iki katını üreteceğiz, yine Bafra’nın ilklerine imza atacağız’’ şeklin de konuştu.

gokder-secimi-yapildi.jpggokder-secimi-yapildi-001.jpggokder-secimi-yapildi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.