TUNCAY YURDUSEVEN ’’BÖLGESİNDE SÖZ SAHİBİ VE GELİŞEN  BAFRA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’’

TUNCAY YURDUSEVEN ’’BÖLGESİNDE SÖZ SAHİBİ VE GELİŞEN BAFRA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Tuncay Yurduseven seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Yurduseven, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen çalışmaları çerçevesinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin yanısıra, meslek örgütlerini de ihmal etmeyerek Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Ticaret Borsasına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak Bafra için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

 

Tuncay Yurduseven, Türkiye’nin ekonomik ve istikrar sürecinde sanayici ve işadamlarının katkısına vurgu yaparak, “ilçe başkanlığımız döneminde oda başkanlarımızla sürekli irtibat ve istişare halinde olduk, bundan sonraki süreçte de ülkemize ve kentimize katkı yapan sanayici ve iş adamlarımıza her konuda destek olmak bizim vazifemiz olacak. Bölgesinde söz sahibi ve sürekli gelişen bir Bafra için var gücümüzle çalışacağız. ” dedi.

 

Ticaret ve Sanayi odasının ardından Bafra Ticaret Borsasına geçen Yurduseven, burada da başkan Namık Kibaroğlu ve Yönetimi tarafından karşılandı. Tarım ağırlıklı bir ekonomiye sahip olan Bafra’da, ticaret borsasının önemine dikkat çekilerek, üreticinin ve tüccarın hakkının korunarak tarım hacminin genişletilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından ziyaretler sona erdi.

tuncay-yurduseven-1-003.jpg tuncay-yurduseven-2-002.jpg tuncay-yurduseven-3-001.jpg tuncay-yurduseven-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.