Tramvay mı Vapur mu?

Tramvay mı Vapur mu?

Samsun`un Bafra İlçesinde Hal Caddesinde yağan kar ve yağmurun ardından su dolan çukurlar vatandaş ve bölge esnafı tarafından tepki çekiyor.

A+A-

Köstebek yuvasına dönen, Hal Caddesi ve Yeni Stadyum yollarında sürücüleri canından bezdiren çukurlar, vatandaşların tepkisine neden oldu. Bafra`nın en işlek caddelerinden olan iki cadde üzerindeki yollarda yağışlarla birlikte oluşan büyük çaptaki çukurlar kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Yer yer  birer gölet haline gelen hal yolu üzerinde oluşan manzaraya isyan eden sürücüler duruma tepki gösterdiler.

Oluşan çukurlardan hem kendilerinin hem de araçlarının zarar gördüğünü belirten vatandaşlar, "Yollarda meydana gelen çukurlar yüzünden araçlarımız ciddi hasar görüyor. Biz de, yağışlı günlerde su birikintilerinin çukur olduğunu bilemeyince üstünden geçmek zorunda kalıyoruz ve çukurun içinde bulunan su, çoğu zaman yolda yürüyen şahısların üstüne sıçrıyor. Bu sorun bizleri hem maddi hem de manevi olarak olumsuz etkilemektedir. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tramvayı bırakıp şu yollara bir çözüm bulsun" şeklinde konuşarak, yetkililerin bir an önce bu yolları kalıcı ve düzgün bir şekilde yapmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.