TOPKAYA HALKI KUCAKLIYOR

TOPKAYA HALKI KUCAKLIYOR

Seçim gezileri kapsamında belde ziyaretlerine devam eden MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Doğanca Beldesinde sıkmadık el çalmadık Kapı Bırakmadı.

A+A-

Seçim gezileri kapsamında ziyaretlerine devam eden MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi özgür Topkaya güne doğanca beldesinde başladı. Cuma namazını parti mensupları ile beraber Girne Merkez Camii’nde kıldı. Daha sonra Doğanca belediye başkanı İsmail Mutlu`yu ziyaret eden Topkaya Doğanca beldesini gezmeye başladı. Doğanca Beldesini karış karış gezen Topkaya sıkmadık el çalmadık Kapı bırakmadı. Hasat zamanı tarlada olan köylülerin tarlarına girerek herkes ile sohbet etti dertlerini dinledi. Doğanca belde sakinleri Başkan Adayı Topkaya`nın ziyaretinden dolayı hoşnut oldukları gözlendi

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Doğanca halkı ile söyleşilerin de şu ifadelerde bulundu; Topkaya ”Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Doğanca`ya girişinden buraya kadar büyüklerimin, kardeşlerimin gözündeki ışıltıları gördüm. Bu beni çok duygulandırdı. Sevgili doğanca belde sakinleri Biz Sizin İçinizden Biriyiz sizlerin ne zorluklar içinde yaşadığınızı görüyor ve biliyoruz. Göreve Geldiğimiz taktirde Biz Kimseye Biat etmeyeceğimizi söylüyoruz. İyiden, güzelden, doğrudan, insandan, haklıdan yana olanlardan korksunlar. Özgür düşünceye ‘evet’ diyoruz. Farklılıkların güzelliğini ve zenginliğini savunuyoruz. ‘Doğanca Bizim’ diyoruz… Memleketimizi, insanımızı seviyor, empati ve anlayışla kucaklayacağız.

Dünyada alternatif turizmlerin hem güzergâhlar hem de farklı arayışlar olarak değişti 'Turizm anlayışı sadece deniz, kum ve güneşle sınırlı değildir. Doğanca özellikle doğa harikası bir yer çok önemli bir beldemizdir. Kuş cenneti ile beraber çok önemli Hayvancılık, balıkçılık ve tarımda büyük bir potansiyele sahip bir beldemizin çok yönlü Dünya ya Ses Getirmek Hedeflerimiz arasındadır. Bize inanın doğanca beldesi dünya kültür mirasına biz kazandıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.