Topaloğlu geride kalan yılı değerlendirdi

Topaloğlu geride kalan yılı değerlendirdi

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 2017 yılının son mesai gününde 19 Mayıs Belediyesi personeli ile buluşarak yılsonu değerlendirmesi yaptı.

A+A-

Personellerine hitap eden Başkan Topaloğlu; “2017 yılını kazasız belasız bir şekilde tamamladık, yıl boyunca yaptığınız özverili çalışmalardan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışma süreleri bugün itibariyle biten İŞKUR aracılığıyla bizimle birlikte mesai harcayan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 696 Sayılı KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile şu an hizmet alımı ile çalışan arkadaşlarımız çalışmaların tamamlanmasının ardından Belediyemizin şirketi olan Ballıca Ltd.Şti’nin kadrolu personeli haline gelecekler. Yapılan bu düzenleme ile kadro almaya hak kazanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

2018 yılında birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Kültür Merkezimizin ihalesini gerçekleştirerek yer teslimini yüklenici firmaya yaptık. Dereköy Mahallemizin Düğün Salonu ve Yukarı Engiz Mahallesi Çocuk Trafik Eğitim Pisti projeleri ise tamamlandı. İhale sürecine girdi. Pazar Mahallemizde yapacak olduğumuz sokak iyileştirme çalışması için ise ocak ayının ilk haftalarında ihaleye çıkıyoruz. 2018 yılına hızlı bir başlangıç yapacağız.’’ dedi.

Vatandaşı hiçbir zaman geri çevirmeyin diyen Başkan Osman Topaloğlu ; ‘’ Vatandaşın derdiyle dertlenin. Ardımızda güzel eserler, övünülecek işler bıraktıysak bunun sevabından hepimiz de nasipleniyoruz. Sevabımız hepimizin ortak kazanımımızdır. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yıl diyorum.  “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.