Togar, Tekkeköy Her Zaman Farkını Gösteriyor

Togar, Tekkeköy Her Zaman Farkını Gösteriyor

Tekkeköy Asarağaç Mahallesinde düzenlenen mahalle buluşması adeta dev bir mitinge dönüştü.

A+A-

Önceki dönem Bayındırlık ve İskan Bakanı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Samsun AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Tekkeköy AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, il ve ilçe teşkilatı Asarağaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Tekkeköy Tek Yumruk

Togar, “Biz Tekkeköy olarak tek yumruk olmayı öğrendik. Her buluşmamız, her gönül sohbetimiz insanları mıknatıs gibi bir birine çekerek büyük topluluklara dönüşüyor. Bu akşamda bir kez daha bunu sergilemeyi başardık” dedi.

Asarağaç Mahallesi Sakinlerinden Cumhur İttifakına Tam Destek

Asarağaç Mahallesinde yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleşen adeta mitinge dönüşen mahalle toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, “Akşamın karanlığına, havanın soğuğuna rağmen içleri ısıtan bu coşku bu muhteşem kalabalığı oluşturan herkese öncelikle teşekkür ederim. Her mahallemizde olduğu gibi Asarağaç Mahallemizde de muhteşem bir tablo ile karşı karşıya geldik. Tekkeköy bu konularda gerçekten örnek alınan ve örnek gösterilen bir ilçe oldu. 31 Mart günü de Cumhur İttifakı Tekkeköy’e damgasını vuracak. İktidarın gücüyle ilçemizde yeni dev projeler ardı ardına gelecek. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Tekkeköy’de Tarihi Zafer Kazanacak

togar,-tekkekoy-her-zaman-farkini-gosteriyor.jpg

Önceki dönem Bayındırlık ve İskan Bakanı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir, Samsun AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Tekkeköy AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar konuşmalarında Asarağaç Mahallesi sakinlerine yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Cumhur İttifakının Samsun’un her ilçesinde olduğu gibi Tekkeköy’de de tarihi bir zafer kazanacağının fotoğrafını oluşturduğunu dile getirdiler.

togar,-tekkekoy-her-zaman-farkini-gosteriyor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.