TEVFİK TÜRKEN ve HASAN AYDIN'A  YENİ GÖREV

TEVFİK TÜRKEN ve HASAN AYDIN'A YENİ GÖREV

2010-2011 Sezon öncesi 25.06.2011 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul seçimlerinde yönetime seçilen iş adamı Tevfik TÜRKEN ve Hasan AYDIN yapılan görev dağılımlarında alt yapıdan sorumluluğu verilmişti.

A+A-

 

Bunun üzerine alt yapı kategorilerinde 4 kategori bulunuyordu.  Gelecek nesillerimiz olan bu  çocuklarımız 2011-2012 sezonun da  hem iç ve hem dış deplasman maçlarda Başarılı bir takım olmuştu. Bu arada işlerinin yanı sıra zamanlarını ayıran ve bütün karşılaşmalara bizzat giderek onların yanlarında olduklarını  gösteren Tevfik TÜRKEN ve Hasan AYDIN desteklerini sağlamışlardır.  Bu sezonda U-16 ve U-13 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardı.

            Sinop’ta gerçekleştirilen ve  Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 1930 Bafra sporun U-13 takımı yaptığı üstün ve  başarılı karşılaşmalarla kendinden söz ettiren bir takım oldu.  Ordu Sporu 4-1 yenerken , Giresun Spora 1-0 yenilerek final maçı oynayamamıştı. Bu arada her yönüyle Sinop ilimiz doğasıyla,deniziyle ve sosyal aktiviteleriyle  gezilecek ve görülecek  bir yerdir. Alt yapıdan  sorumlu olan işadamı Tevfik TÜRKEN çocuklara  Sinop’ta bir tekne gezintisi yaptırdı. Bunun adına çok memnun kalan çocuklar Sinop’un denizinin o güzelliğini yakından görmüş oldular. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.