TELEFON MESAJI İLE TANIŞTIĞI KIZIN TECAVÜZ İDDİASI

TELEFON MESAJI İLE TANIŞTIĞI KIZIN TECAVÜZ İDDİASI

Samsun'da bir üniversite öğrencisi genç, kendisine telefonla mesaj atarak tanışıp arkadaş olduğu kızdan ayrılmak isteyince kızın "Bana tecavüz etti" suçlaması sonunu gözaltına alındı.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da üniversite öğrencisi olan 18 yaşındaki M.K., memleketi Samsun'a gelince burada kendisine cep telefonu ile mesaj atarak tanışmak isteyen 16 yaşındaki E.M. adlı kızla ile arkadaş oldu. Bir süre birlikte gezen M.K., başka bir kızla tanışıp onu sevince E.M.'den ayrıldı. Ancak, kendisinden ayrılmak isteyen gençten intikam almak isteyen genç kız "Bana tecavüz etti" diye şikayette bulundu. 
Olayla ilgili İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan M.K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Samsun Adliyesi'ne sevk edilen M.K., savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Üniversiteli genç M.K., "Bana telefonla mesaj attı. Tanışmak istedi. Önce telefon arkadaşı olduk. Daha sonra da buluştuk. Ancak, birlikte çarşıda ele ele dolaştık. Daha sonra bir kızı sevdim. Kendisinden ayrılmak istedim. Bu yüzden intikam için bana iftira attı. El ele dolaşmanın dışında kendisiyle bir ilişkimiz olmadı. Suçsuzum" dedi.
Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K., serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.