TEKKÖY BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TEKKÖY BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Tekkeköy Belediye Meclisi 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Tekkeköy Belediyesi ilk Meclis toplantısı Belediye Başkanı Hasan Togar başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

İLÇEMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Öncelikle yeni oluşan bu meclisimizde görev yapacak arkadaşlarımı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. İlçemizi geleceğe taşımak için hizmet edecek yeni meclisimiz bugün itibarıyla oluştu. Oluşan bu meclis ile birlikte ilçemize yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve bundan sonrasında uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum” dedi.

 TEKKEKÖY’Ü DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Konuşmasında hizmetlerin ve projelerin katlanacak devam edeceğine değinen Başkan Togar, "Değişim bizimle başladı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda tarihin doğduğu Tekkeköy’ümüzü dünyanın tanıdığı bir kent yaparak vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha konforlu ve daha mutlu yaşayabileceği geleceğe emin adımlarla ilerleyen ilçemizi meclis üyelerimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Rabbim ortak akıl çerçevesinde omuz omuza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

Ardından mecliste belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Meclis'te yapılan oylama ile 1. ve 2. Başkan vekilleri, Meclis Katip üyeleri, Daimi üye, Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Ulaşım ve Trafik komisyonu, Kültür ve Sanat komisyonu üyeleri gibi komisyonlar belirlendi. 

tekkekoy-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.