TEKKEKÖY’DE ÖĞRENME ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ

TEKKEKÖY’DE ÖĞRENME ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ

Tekkeköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenme şenliği etkinliği Tekkeköy Belediyesi Meskenler düğün Salonunda açılışı gerçekleştirildi.

A+A-
İlk, ortaokul ve liselerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe 24 okul ve 2 kamu kurumu iştirak etti. Serginin açılışı öncesi 19 Mayıs Ortaokulu öğrencileri Halk Oyunları ekibi Samsun yöresi oyunlarını sergiledi. 
 
SERGİMİZİN AMACI MERAK VE İSTEK UYANDIRMAK
Programın açılış konuşmasını yapan Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Küçük, “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu öğrenme stratejisine uygun olarak öğrenme şenliklerinin geniş katılımla il ve ilçelerde yapılmasını istemektedir. Etkinliğimizin amacı bireylerde kendini geliştirmek konusunda merak ve istek uyandırarak, öğrenmenin eğlenceli yönünün farkedilmesini ve bireylerin öğrenme süreçlerine aktif katılımını sağlamaktadır. Bu amaçla ilçemizde de 26-27-28 Mayıs tarihleri arasında öğrenme şenliği ve sergi etkinliği gerçekleştirilecektir. Katılımlarınız için Teşekkür ediyoruz” dedi.
 
TEKKEKÖY PROTOKOLÜ SERGİNİN AÇILIŞINDAYDI
Serginin açılışına Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Garnizon Komutan Vekili Hüseyin Zavalsız, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Küçük, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Kaplan, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Okuyucu ve okul ve kurum müdürleri katıldı ve ardından toplu halde sergilerin ziyaret edilmesine başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.