Tekkeköy Kirazlık Cemaati Camisine Kavuşuyor

Tekkeköy Kirazlık Cemaati Camisine Kavuşuyor

Şahin ve Togar Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Kirazlık Mahallesinde yapımında sona gelinen Kirazlık Camiinde incelemelerde bulundular.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüleri ve Yol çalışmaları kapsamında yol üzerinde kalan ve kaldırılan Tekkeköy Kirazlık Camii yeni yerinde vücut buldu.

Karayolları tarafından Samsun Çarşamba Karayolunda yürütülen çalışmalar esnasında yan yol üzerinde kalan ve kaldırılan Kirazlık Camii Büyükşehir Belediyesi ile Tekkeköy Belediyesinin birlikte çalışmaları neticesinde yeni yerinde yapıldı.

Cemaatin Talebi Anında Çözüldü

Kirazlık mahalle sakinlerimizin cami talebinin anında çözüme kavuşturulduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bilindiği üzere Samsun Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüleri ve Yol çalışmaları kapsamında yol üzerinde kalan Kirazlık Camimizi mecburen bulunduğu yerden taşınmak zorunda kaldı. Yol üzerinde kaldığı için kaldırılan cami cemaatimize acilen yeni bir cami kazandırabilmek için girişimlerde bulunduk. Mahalle sakinlerimiz ile toplantılar yaptık ve sonunda şimdiki yeri bulduk. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli hareket ederek burada cami yapılması yönünde çalışmalar yürüttük. Kirazlık mahallesi sakinlerimizle yürütmüş olduğumuz istişareler neticesinde cami cemaatimizin talebini yerine getirmiş olduk. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile birlikte yapımında sona gelinen Kirazlık Camimizde incelemelerde bulunduk. Camimiz çok yakında cemaati ile buluşacak” ifadelerini kullandı.

sahin-ve-togar-cami-insaatinda-incelemelerde-bulundu-f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.