Tekin; 'Kimse kendini Mustafa Kemal zannetmesin'

Tekin; 'Kimse kendini Mustafa Kemal zannetmesin'

Tekin yeni yönetimi ile birlikte basın ile kahvaltı programında bir araya geldi.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Göreve geldiğimiz 1.5 yıl içerisinde 17 ilçeye yaklaşık 2 bin yeni üye kazandırdık. Allah'ın izniyle bu sayısı daha da artırma gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Tekin,  yönetim kurulu üyeleri ile bir otelde düzenlendiği toplantıda gazeteciler ile bir araya geldi. 

Göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü çalışmaları anlatan Tekin, partiye son 1.5 yılda 2 bin üye kazandırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Partimiz zor günler geçirdi, bir işgal girişimiyle karşı karşıya kaldı. Allah'ın izni, ülkücülerin ferasetiyle birlik ve beraberliğimizin bozulmasına müsaade etmeden çok şükür bundan kurtulduk. Göreve geldiğimiz 1.5 yılda ilçe kongrelerimiz bitirdik. Ardından il kongremizi tamamladık. Geçen hafta yaklaşık 200 kişilik heyet ile genel merkezimizi ziyaret ettik. Göreve geldiğimiz 1.5 yıl içerisinde 17 ilçenin tamamında partimize yaklaşık 2 bin yeni üye kazandırdık. Allah'ın izniyle bu sayısı daha da artırma gayreti içerisinde olacağız."

2019 Yerel Seçimleri'nde tüm belediyelere talip olduklarını belirten Tekin, "2019 Yerel Seçimleri şu an ki ilk hedefimiz.  Allah nasip ederse başta kaybettiğimiz belediyelerimiz olmak üzere Samsun'un tüm ilçelerine hak ettiği hizmeti alabilmesi için tüm belediyelere talibiz, bu belediyeleri alabilmek içinde elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Çünkü buna partimizden daha çok Türk milletinin ihtiyacının olduğunu hep birlikte görüyoruz." diye konuştu.

Tekin, Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin Samsun'da açıklanacağına ilişkin ise, "Kimse Mustafa Kemal Atatürk olmaya kalkmasın." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.