Tekin,2017 Türk'ün yılı olsun

Tekin,2017 Türk'ün yılı olsun

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın bölge bölge düzenlemiş olduğu 'İlçe İstişare Toplantıları' tüm ilçe başkanları ve yöneticilerinin katılımı ile tamamlandı.

A+A-
nt İlçesi'nde bir restorantta düzenlenen toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, İlçe başkanları, il ve ilçe başkan yardımcıları katıldı. 
 
Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP'nin her zaman Türk Milletinin bütünlüğü, vatanımızın selameti ve devletin bekasının sigortası olduğunu söyledi. Türk Milliyetçilerinin var olduğu sürece hiçbir hain girişim, kahpe tuzak, karanlık senaryo ve emperyalist oyunların başarılı olamayacağını dile getiren Tekin, "Türkiye Cumhuriyeti devleti her ne olursa olsun diz çöktürülemeyecektir. Türk Milleti sindirilemeyecektir. MHP var olduğu sürece Türkiye aydınlık geleceğe muhakkak kavuşacak ve tüm mazlum milletlerin umudu olacaktır" dedi. 
 
 
2016 yılında ülkemizin terör, kan, gözyaşı ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi birçok olaylarla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Tekin, sözlerine şöyle devam etti; "2016 yılı ülkemiz ve milletimiz için zor bir yıl oldu. 2017 yılından temennimiz ise bu acı olayların bir daha yaşanmadığı, terörün, gözyaşının son bulduğu, barış, huzur, birlik ve beraberlik dolu olmasıdır. Bu vesileyle başta Samsunlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Ülkemize, Türk İslam Alemine ve Dünyaya hayırlı ve mutlu seneler diliyorum." 
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.