TEK SEVDAMIZ TÜRKİYE

TEK SEVDAMIZ TÜRKİYE

Ankara’daki terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, korucularımız için üç gün yas ilan etme kararı alınması ile seçim çalışmaları da partiler ve adaylar tarafından durdurulmuştu.

A+A-

AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  Türkiye üzerine planlı ve programlı bir oyun oynanmaktadır. Bu oyun kirli ve kanlıdır. Ülkemizin huzuru, kardeşliği, gelişmesi, kalkınması, birlik ve beraberliği hedef alınmaktadır. Bu kanlı oyunla Türkiye istikrarsız bir ülke haline getirilmek istenmektedir. Bunu en son örneğini Ankara’da yapılacak olan mitingde gördük. Vahşice ve kalleşçe bir saldırı ile 97 vatandaşımız katledildi. 246 vatandaşımız yaralandı. Bir kez daha hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Terör insanlığın en büyük düşmanıdır. Türkiye uzun süredir terörle mücadele etmektedir. Türkiye’yi hedef almış sadece bir tek terör örgütü yok,  Türkiye'yi karıştırmak, kaos meydana getirmek ve hızını kesmek isteyen pek çok terör örgütü bulunmaktadır. Milletimiz teröre karşı tek vücut olarak amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyecektir.  Bazı güçler hedeflerine ulaşmak için terörü kullanmaktadır. Terör ile ülkemizde dizayn edilmek istenmektedir. Türkiye’nin son 12 yılda demokrasi, ekonomi, sanayi, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık alanında yaşadığı büyük gelişme ve kalkınma,  milli gelirin artması, kendi silah sanayini kurması, ekonomik krizler yaşamaması, vesayetin kalkması, darbeler dönemlerinin son bulması, huzur ve istikrara kavuşması, kardeşliğin yükselmesi, ihracatının artması, güçlü bir ülke olması rahatsızlık meydana getirmiştir. Bundan rahatsızlık duyanlar terör silahı ile Türkiye’nin önünü kesmek istemektedirler.  Milletimiz bu oyunu görmektedir. Türkiye’nin önünün kesilmesine izin vermeyecektir. Tek sevdamız Türkiye anlayışı etrafında bir ve beraber olacağız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.