Taşçı’nın hedefi büyük

Taşçı’nın hedefi büyük

Taşçı’nın hedefi büyük Türkiye’nin cazibe merkezi olacağız..’

A+A-
Atakum İlçesinde kapsamlı bir çalışma programıyla hareket ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Rutin belediyecilik çalışmalarında başarılı bir grafik çizerken, sosyal belediyecilik anlayışının en başarılı örneklerini ilçemizde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
 
 
 
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede köklü bir değişim hamlesi içerisinde olduklarını ifade ederek, birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini kaydetti. Rutin belediye çalışmalarında başarılı bir grafik çizdiklerini, bunun yanı sıra sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini de aynı heyecanla yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum İlçesi güzelleştikçe, bölgedeki herkesin yaşamak istediği bir cazibe kenti haline geliyor” dedi.
 
‘GELECEĞİ İNŞAA EDİYORUZ’
Atakum İlçesindeki hızlı konutlaşma ve buna bağlı olarak sürekli artan nüfusa dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde hızlı bir büyüme ve bu büyümenin ürünü olarak ciddi bir konutlaşma ile nüfus artışı hakim. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha arttırıyor. Biz de Atakum Belediyesi olarak bu sorumluktan hareketle geleceği tasarlıyoruz. Atakum İlçesinin geleceğini inşa ediyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarında başarılı bir grafik çizerken, sosyal belediyecilik anlayışının en başarılı örneklerini ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Daha yaşanılabilir bir kent noktasında, ilçemizin eksiklerini hızla gideriyoruz” diye konuştu.
 
‘ORTAK AKIL ÖNCELİĞİMİZ’
Başarılı bir belediyecilik anlayışının temel unsurlarından birisinin ortak akıl olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “Atakum İlçesini, Atakum halkıyla birlikte yönetiyoruz. ‘Ben yaptım, oldu!’ mantığıyla hareket etmiyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin tamamında, hayata geçirmeyi planladığımız projelerin tamamında Atakum halkına soruyoruz. Bu hizmet anlayışı ile söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Atakum İlçesi her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bölgedeki herkesin yaşamak istediği bir cazibe kenti haline geliyor. Hedefimiz en kısa sürede ilçemizi, Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirmek. Bu hedefimize de emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.