Taşçı’nın Fenomen Misafiri..

Taşçı’nın Fenomen Misafiri..

İnternet aleminin ünlü fenomeni Veysel Zaloğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret ederek, Samsun’a ve Atakum İlçesine olan hayranlığını dile getirdi.

A+A-
Ünlü internet fenomeni Veysel Zaloğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri buluşmak üzere Samsun’a geldi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın daveti üzerine Samsun’a gelen fenomen, ilk ziyaretini de Başkan Taşçı’ya yaptı.
 
Veysel Zaloğlu'nu makamında ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gelişen teknoloji, gençlerimizin yetenekleriyle ön plana çıkmasına imkan sağlıyor. Bu anlamda yetenekli genç kardeşimiz paylaşımlarıyla beğeni topluyor. OMÜ Gençlik Kulübünden gelen talep üzerine biz de Atakum Belediyesi olarak internet fenomeni olan Veysel Zaloğlu kardeşimizi Samsun’a davet ettik. Bizi kırmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Üniversitede, öğrenci kardeşlerimizle gerçekleştirecekleri söyleşinin gayet keyifli geçeceğine inanıyorum” dedi.
 
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür eden internet fenomeni Veysel Zaloğlu, “Samsun, her Türk genci gibi, bizim için de önemli bir kent. Bu önemli kentin, Atakum gibi kıymetli bir ilçesinde olmaktan dolayı mutluyuz. Bizi OMÜ’lü genç kardeşlerimizle buluşturan Başkan İshak Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.