Taşçı’dan yeni yıl mesajı

Taşçı’dan yeni yıl mesajı

Yeni yıl öncesi yayımladığı mesajda 2018 yılından umutlu olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocukların ölmediği, mazlum coğrafyalardaki zulmün son bulduğu bir yıl geçirmeyi umut ediyorum” diye konuştu.

A+A-
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında 2018 yılından umutlu olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
 
2018 yılına dair büyük umutlarının olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2017 yılında, birçok ortak sevinçte buluşmanın da mutluluğunu yaşadık. 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Yeni yılda mazlum coğrafyalardaki zulmün son bulduğu, çocukların ölmediği bir dünya umut ediyorum” diye konuştu.
 
2018 yılının Atakum Belediyesi çalışmaları anlamında da önemli bir yıl olduğunu belirten Başkan Taşçı, “2018 yılı, Atakum’da büyük projelerin kapılarının açılacağı ve yine büyük projelerin temellerinin atılacağı bir yıl olacak. İlçemizin hızla ilerleyen değişim ve gelişimine daha iyi yön verebilmek ve vatandaşlarımıza daha da yaşanılabilir bir kent inşa etmek için 2018 yılını en iyi şekilde değerlendireceğiz. 2018 yılının ilk aylarından itibaren dev projelerimizin açılışlarına başlıyoruz. Aynı şekilde yeni projelerimiz, kapsamlı yatırımlarımız için de düğmeye basıyoruz. Atakum Belediyesinin çalışmalarıyla, Atakum İlçesinde 2018 yılı, zirve yılı olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.