Tanıştığı kadının evinde gaspa 2 tutuklama

Tanıştığı kadının evinde gaspa 2 tutuklama

SAMSUN'da yeni tanıştığı 29 yaşındaki F.S. adlı kadının evine giden 31 yaşındaki Hakan B.'yi gasp ettikleri iddia edilen 43 yaşındaki Kamil T. ile yeğeni 17 yaşındaki F.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A+A-

Olay, dün İlkadım İlçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hakan B., bir süre önce yürüyüş yaparken yolda yürüyen F.S. adlı kadınla tanışıp arkadaş oldu. Hakan B. cep telefonu numarasını aldığı kadını arayıp görüşmek istediğini söyleyince genç kadın da evine davet etti. F.S. daha sonra birlikte olduğu Kamil T.yi arayıp Hakan B.'nin eve geleceğini haber verdi. Bunun üzerine Kamil T. yanına yeğeni F.T.'yi de alıp eve önceden gelerek yatak odasına saklandı. Bir süre sonra eve gelen Hakan B., kadınla sohbet ettikleri sırada odadan çıkan iki şüpheli cep telefonu ve 300 lirasını gasp edip evden gönderdi.  

Olayın ardından Hakan B. polise giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis 3 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan F.S. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. F.T. ise yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.