Taner Tekin;Derdiniz Derdimizdir

Taner Tekin;Derdiniz Derdimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaçam İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alaçam İlçe Başkanlığının'ın düzenlemiş olduğu, "Maziden Atiye Bir Sevdadır Ülkücü Hareket" isimli gençlik şöleni Alaçam'da coşku ile kutlandı.

A+A-
Düzenlenen geceye MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Aslan Kösef, İl başkan yardımcıları, MHP ve Ülkü Ocakaları İlçe Başkanları ve yöneticileri, Alaçam Bir önceki dönem Belediye Başkanı İlyas Acar, Sivil toplum kuruluşları'nın temsilcileri ve yüzlerce partili katıldı.
"Türk Milletinin derdi  Milliyetçi Hareket Partisinin derdidir." 
Konserler öncesinde partililere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Grup Toplantısı'nda 'Yerel seçimlerde ittifak beklentimiz kalmamıştır' açıklamasını değerlendiren Samsun İl Başkanı Taner Tekin, " Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran seçimlerinde hiçbir beklenti içinde olmadan, pazarlık yapmadan sadece  milletimizin geleceği devletimizin bekası için Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bir ittifak çağrısıyla Cumhur İttifakına evet dedik. MHP olarak üstümüze düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdik ve Bu ittifak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedefine ulaştı. 24 Haziran gecesi Genel Başkanımız için Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı bekliyor, bakanlık isteyecek söylentilerine 'Biz hiçbir beklenti içinde olmadık siz hükümetinizi kendiniz oluşturunuz' diyerek Genel Başkanımız en güzel cevabı vermiştir. Ancak “Önce Ülkem ve milletim” diyen bir siyasi partinin elbetteki bazı dertleri olacak. Peki derdi nedir MHP'nin, Türk Milletinin derdi Milliyetçi Hareket Partisinin derdidir" şeklinde konuşan Tekin, " İşte o yüzden MHP diyor ki fındık meselesini çözelim. Fındıkla alakalı önerge veriyoruz reddediliyor. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözelim diyoruz oralı olan yok. Uzman Çavuşlarımızın, polislerimizin öğretmenlerimizin sorunlarını çözecek öneriler sunuyoruz sesimizi duyan yok. Çözülme sürecinde siyasi baskıyla yasaklanan AND’ımızla ilgili mahkemelerin vermiş olduğu karara en azından Papaz davasına duyduğunuz saygıyı gösterin diyoruz havalara zıplıyorlar.Binlerce kader mahkumu var şu af meselesini çözelim diyoruz. MHP'nin iyi niyeti çarpıtılıyor ve MHP'yi  uyuşturucu satıcılarını affetmek istiyor gibi mesnetsiz yakıştırmalar yapıyorlar. MHP’yi uyuşturucu ile anmak en hafif tabiriyle cehalettir. Uyuşturucu en hassas olduğumuz sorunlardan birisidir. Ülkücü hareketi bu konuda tartışmaya açmak kimsenin harcı değildir" ifadelerini kullandı. Bütün bunlara rağmen gelin Cumhurbaşkanlığı sisteminin ve Ülkemizin selameti için Yerel Seçimlerde de ittifak yapalım diyoruz; ağırdan alıyorlar naza çekiyorlar... 
Bütün bu gelişmelerden sonra bu işin tadı kaçmıştır bundan sonra kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz MHP olarak bizim için çekinecek bir durum yoktur. “2019 Yerel seçimlerinde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi 
Samsunda da En İddialı Parti biziz “
diyen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, " 50 yıllık siyasi geçmişi olan, yaklaşık 3000 yıllık devlet geleneği olan, 250 yıllık ideolojik birikimi olan şehitleri olan gazileri olan binlerce kahramanı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin ittifaka ihtiyacı yoktur. Yerel Seçimlerde İttifak sona ermiştir. Kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz MHP ittifaksızda yerel seçimlere giderek tarih yazacak inanca ve azme sahiptir" ifadelerini kullanan Tekin sözlerine şöyle devam etti. "Şimdi buradan ilan ediyorum, başta Alaçam olmak üzere Samsun'un 17 ilçesinin tamamına, yetmedi Büyükşehir Belediyesi'ne,3 hilalli sancağı dikmek için çalışacağız Bugünden tezi yok yarın sabah erkenden çalışmalara başlıyoruz. Yerel seçimlerde Samsun’un en iddialı partisi biziz. Bunun en büyük ispatı ise geçmiş seçimlerde aldığımız sonuçlardır. Milletimizin karşısına tertemiz ismi şaibeye bulaşmamış bilgili birikimli adaylarla çıkacağız. 31 mart gecesine kadar Samsun'u karış karış gezerek ve sıkmadık el bırakmayacağız. Milletimizin iradesine ipotek koyduğunu düşünen nasıl olsa halk bize oy veriyor diyen zihniyete Büyük Türk Milleti nasıl bir ders verecek hep birlikte göreceğiz. Biliyorum ki Alaçamlı hemşehrilerim MHP döneminde yapılan hizmetleri çok özledi ama 5 yıldır bu hizmetlere hasret kaldı. Bu hasreti bugünden itibaren bitirmek için bir yola çıkıyoruz. Bugün çıktığımız yol Alaçam'ımıza, Samsun'umuza, Milletimize, Vatanımıza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.
taner-tekin-alacamdan-seslendi1.jpgtaner-tekin-alacamdan-seslendi13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.