Taner Tekin:"2023 Tükiyesine Milliyetçiler İmza Atacak

Taner Tekin:"2023 Tükiyesine Milliyetçiler İmza Atacak

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bizim önceliğimiz ülkemiz, vatanımız, milletimiz sonra inandığımız davamız.

A+A-

Bizler bu kadrolar ile bu davaya hizmet etmekten şeref duyuyoruz. Göreceksiniz ki 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine biz Türk Milliyetçileri imza atacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İl Başkanı Taner Tekin, il başkanlığı tarafından organize edilen merkez ilçe teşkilatları bilgilendirme ve istişare toplantısında parti yöneticileri ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. İl ve merkez ilçe yöneticilerinin katıldığı programda gündeme dair konular ele alınarak yöneticiler bilgilendirildi.

kahvalti-programi-(1).jpegkahvalti-programi-(1).jpgkahvalti-programi-(3)-001.jpgkahvalti-programi-(4)-001.jpgkahvalti-programi-(5)-001.jpg

 

Toplantıda bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Genel Başkanımız, yol başçımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ittifak açıklamasının ardından bazı şer cepheleri bizleri eleştirmeye başladı. Onlar, PKK’nın siyasi uzantıları ile, FETÖ ile masaya oturup ittifak görüşmeleri yaparken rahatsız olmuyorlar ama biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikalarını uygulamaya başlayan AKP ile ittifak yaparken rahatsız oluyorlar. Onlar MHP’nin tarihinin en yüksek oyunu alacak olmasından rahatsız oluyorlar. Onlar bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türk Milliyetçisi ve ülkücü bir adayın Cumhurbaşkanı olacak olmasından rahatsız oluyorlar. Biliyoruz gün geçtikçe daha çok rahatsız olacaklar. Kusura bakmasınlar onlara verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemeyeceğiz. Çünkü onlar çatlasa da patlasa da 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine biz Türk Milliyetçileri imza atacaklar” dedi.

 

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “7 Haziran’da MHP koalisyona girmek için 4 tane şart öne sürmüştü. O gün o şartlar kabul edilmediği için koalisyon oluşturulmamıştı. Bizi o gün kriterlerimizden dolayı hayırcı ilan eden CHP zihniyeti bugün o şartlarımızın neredeyse tamamını uygulayan AKP ile ittifak kurmamızdan rahatsız oluyor. O gün AKP ile koalisyon kurabilmek için aylarca istikşafi turları attıklarında hiçbir şartları olmayanlar MHP’nin onurlu ve dik duruşlu bir tavır sergileyerek kriterlerinden ve politikalardan taviz vermeden bu milletin birlik ve beraberliği, devletimizin bekasının güvence altına alınabilmesi için oluşturulacak ittifaktan rahatsız oluyorlar. Bu rahatsızlığın asıl sebebi Genel Başkanımızın açıklamasının ardından CHP, HDP ve İP’in ikinci tur tuzaklarının yerle bir olmasıdır. Genel başkanımızın bu açıklamasının ardından kendi adaylarını açıklayamayan bu şer cephesi hep bir ağızdan genel başkanımıza saldırmaktadırlar. Bunun sebebi ise öngörüsü yüksek liderimizin bunların okyanus ötesi destekli senaryolarını bozmuş olmasıdır.”

 

Düzenlenen toplantıya Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum