Sultan-ı Yegâh’tan Derbiye Davet

Sultan-ı Yegâh’tan Derbiye Davet

Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz grubunda Samsun`nu Temsil eden iki takım Bafra Veteranlar ve Samsun Metro Veteranlar 26-02 Pazar Günü Saat 15.00`da Bafra`da Karşı karşıya gelecek.

A+A-

Bafra veteranlar sezonun açılış maçında samsun metro ile samsunda oynan maç`da berabere kalmıştı.  Ligde ikinci sırda olan  Bafra Veteranlar, liderliği samsun Veteranlar spor`dan almak için mücadele verecek.

Bafra veteranlar başkanı Kenan Ekbul ; “Sezon başında samsun ile berabere kalmıştık. Onlarında eksikleri vardı. Bizde veteranlar ligine kısa bir sürede hazırlanmıştık. İlk maçımızı da samsun metro veteranlar ile oynadık ve berabere kaldık. Sezonun ilk yarısını iyi değerlendirdik takım arkadaşlarımız öz verili bir şekilde idmanlara geldi. Bir birimiz daha yi tanıdık eksiklerimizi kapattık ve gücümüzü Ordu Veteranlar Spor Maçında gösterdik.

Hedefimiz Samsun Metro Spor`u yenerek lider olmak, bunu da başaracak güçte olduğumuza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak sözlerine şu şekilde sonlandıran Ekbul : “Gerek gazetelerde, sosyal medya ve Görsel medyada bizi yalnız bırakmayan basınımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü  Bafra suni çimde oynayacağımız müsabakada sizlerden tekrar desteklerinizi bekliyoruz. Aynı zamanda tüm sporseverleri Bafra Halkını sizlerin aracılığı ile maça davet ediyoruz” dedi.

Bafra Veteranlar’ı antrenmanda ziyaret eden Sultan-ı Yegâh İşletmecisi Gökhan Çalışkan, “Bafra’yı başarılı bir şekilde temsil eden Bafra Veteranları kutlarım. Kendilerini antrenmanda ziyaret edip Sultan-ı Yegâh Ocak Başı Restoran olarak yapabileceğimiz bir şey var mı? Öğrenmek istedim.  Bafra Veteranları başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Umarım Pazar günü oynanacak olan maçta bir başarı daha elde ederler.  Tüm Bafra halkını da bekliyorum.” dedi.

0ce89fcb-eb4d-44f3-a343-14893d67f4ec.jpg79a3459f-08a6-4d4f-a64d-12f0b0cec92b.jpgd923b4f5-c413-40de-a33e-2b6821ea22da.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.