SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULMALI.

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULMALI.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Mimar Sinan Mahallesindeki yol ve kanal çalışmalarını mahalle sakinleriyle birlikte yerinde inceledi.

A+A-

Her fırsatta halkla iç içe olduklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ; “ Sorunların çözümünde en yetkili yol diyalog yoludur. Bu yüzden önceliğimiz hep diyalog oldu. Sorunları hep diyalog yöntemi ile çözdük. Göreve geldiğimiz yaklaşık 9 yıldır makam odamızın kapısını hiç bir zaman kapatmadık. Her fırsatta halkımızla iç içe olduk.” Dedi.

Sorunları yerinde çözüme kavuşturma taraftarı olduklarını belirten başkan Topaloğlu; ” Bu günde Mimar Sinan Mahallemizde, Ova Selim Camii yanından geçen yol ve kanal çalışmalarını mahalle sakinleriyle birlikte yerinde inceleyerek planladık.” Dedi.

Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Mimar Sinan Mahallesi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; ”Başkanımız her zaman, her sorunumuzda yanımızda olmuştur. Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederiz” Dedi.

19-mayis-belediye-baskani-osman-topaloglu2.jpg19-mayis-belediye-baskani-osman-topaloglu3.jpg19-mayis-belediye-baskani-osman-topaloglu4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.