SİNOP İTİRAZ EDİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

SİNOP İTİRAZ EDİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Türkiye genelinde her sene yapılan en mutlu il araştırmasında bu yılın birincisi Yozgat oldu. Yozgat'ta şebeke suyuna Antidepresan karıştırıldığı tespit edildi.

A+A-

Yapılan araştırma sonuçlarında Yozgat’ta yaşayanların en mutlu insanlar olduğunun ortaya çıkması büyük şaşkınlık yarattı. Sonuçlara her yıl araştırmanın birincisi olan Sinop’tan ise büyük tepki geldi.

Bu haber http://www.ataturkhaber.com/'dan alınmıştır.

MUTLU OLMAK İÇİN SUYA NE ATMIŞLAR

Sinop Konunun Araştırılmasını İstedi Son yılların tek birincisi olan Sinop, bu sene Yozgat’a kaptırdığı birinciliğin ardından itirazda bulundu. Sinop’tan gelen itiraz üzerine TÜİK’İn araştırma sonuçları ve Yozgat’ın nasıl birinci olduğu araştırılmaya başladı. Araştırma sonuçlarında elde edilen veriler ise herkesi şok etti. Türkiye’nin en mutlu ili olan Yozgat’ta şebeke suyuna antidepresan karıştırıldığı öğrenildi. bir heyet tarafından yapılan araştırma sonucunda şebeke suyunda Sertalin, Stalopram, Fluksetin ve Proksetin ismi verilen ve antidepresanın etken maddesi olan maddelerin tespit edildiği öğrenildi. Ortaya çıkan sonuç hakkında açıklama yapan Yozgat Belediye Başkanı Nevzat Gümüşsu ise bu duruma çok şaşırdığını belirtirken, bu il genelinde insanların nasıl mutlu olduğuna bir türlü kendisinin de inanamadığının altını çizdi. 

ataturkhaber.com

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.