ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

Samsun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ı, Albimo Alanyaspor maçı öncesi ziyaret ederek başarılar diledi.

A+A-

ALTIN’A MORAL VERDİLER
Samsun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, play-off’a kalarak Süper Lige bir adım daha yaklaşan Samunspor’un başarılı teknik Direktörü Erhan Altın’ı ziyaret etti. Samsunspor Nuri Asan  Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı,  Genel Sekreter Resul Akçay, Sayman Atilla Cebeci, Ercüment Gül, Haber Medya Grubu, Sporaksiyon ve Spor 55 ekibi Muhammet Çavuşoğlu ve Gazete Gerçek Spor Müdürü Fatih Tutar hazır bulundu.
 
‘ELEŞTİRMEK GÖREVİNİZ’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erhan Altın, Samsunspor’un tek başına değil, kentin bütün unsurlarıyla kenetlenerek başarıya ulaşabileceğini söyledi. Altın, “Samsun Gazeteciler Cemiyeti önemli bir sivil toplum kuruluşu. Ben, bugüne kadar beni eleştiren gazeteci arkadaşlarımın yazdıklarından da çok şey öğrendiğime inanıyorum. Beni eleştirenlere kızmıyorum. Bilakis, her eleştiriden bir ders çıkarmaya çalışıyorum. Bu anlamda Samsun basınına bize verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
‘SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ’
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı da Samsunspor’un tüm deplasman maçlarında üyeleri için Samsun’dan araç kaldırdıklarını ve Samsunspor’u hiçbir maçta yalnız bırakmadıklarını söyledi. Samsunspor’la gönül bağlarının bulunduğunu kaydeden Başkan Yazıcı, “Bu kentin markası Samsunspor Süper Lige çıkınca bizler de süper lige çıkmış olacağız. Sadece biz değil, bu kentin esnafı, memuru, sivil toplum kuruluşları topluca süper lige çıkacaklar. Bu kentin suyundan içen herkes bu sorumluluğu içinde taşımalı” dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.