SİLAHLI SEVİNMEYE HAYIR SİLAHLAR ATILMASIN HAYATLAR KARARMASIN

SİLAHLI SEVİNMEYE HAYIR SİLAHLAR ATILMASIN HAYATLAR KARARMASIN

MHP Bafra ilçe Başkanlığı yaptığı açıklama ile “ Silahlı sevinmeye hayır, silahlar atılmasın hayatlar kararmasın” sloganı ile bir kampanya başlattı.

A+A-

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş başlatılan kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi: Her yıl onlarca insanımız; düğün, konvoy, çeşitli eğlence etkinlikleri,  yayla şenlikleri, asker uğurlaması, futbol maçı sonrasında sevincini silah ile gösteren kişilerin açtığı ateş ile yaralanmakta veya hayatını kaybetmektedir. Bunun sonucunda tarifi ve telafisi imkânsız büyük acılar yaşanmaktadır. Bu konular basınımızın sürekli gündeminde yer almakta ve basınımızda konuya duyarlı olunması için yayınlar yapmaktadır.  Kendi sevincimizi başkasının gözyaşı yapmaya ve toplumun huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur.  Bu duruma dikkat çekmek ve konu hakkında bilinç uyandırmak istiyoruz. Başlattığımız mücadelemize sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı, dernek ve odalarımızı, tüm partilerimizi, basın yayın kuruluşlarımızı, sendikalarımızı, gençlik kuruluşlarını resmi kurum ve kuruluşları etkin bir şekilde tüm imkânlarıyla katılmayı davet ediyoruz.

MHP Bafra İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

SİLAHLI SEVENMEYE HAYIR

SİLAHLAR ATILMASIN HAYATLAR KARARMASIN

Saygıdeğer hemşerilerimiz

MHP Bafra ilçe başkanlığı olarak sosyal sorumluluk kapsamında bir kampanya başlatıyoruz

Düğünlerde, bayramlarda, konvoylarda, çeşitli eğlenceler ve ortamlarda silahlar atılmaktadır. Bunun sonucunda çocuklar ve her yaş grubundan insanımız yaralanmakta ve hayatlarını kaybetmekte büyük acılar yaşanmaktadır.

MHP Bafra ilçe başkanlığı olarak tüm iletişim araçlarını kullanarak bir kampanya düzenliyoruz. Bu konuda toplumsal birliktelik sağlayacağımıza inancımız tamdır.

MHP Bafra ilçe başkanlığı olarak

Silahla sevince hayır 
Silah atma cana kıyma

Diyoruz.

MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.