SİLAHLA GASP YAPAN ZANLI BAFRADA YAKALANDI

SİLAHLA GASP YAPAN ZANLI BAFRADA YAKALANDI

POLİS BİLEZİK GASP ZANLISINI KAMERA KAYITLARINDAN YAKALADI

A+A-

Samsun'da bir apartmanda kucağında çocuğuyla asansör bekleyen kadına silah çekerek altın bileziğini gasp ettiği iddia edilen zanlı, polisin MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemesi sonucu bindiği dolmuşa kadar adım adım takip edilip günler sonra silahıyla birlikte yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi Bilginler Sokak Kurtuluş Apartmanı'nda 21 Mart 2012 tarihinde meydana gelen olayda, evli bir çocuk annesi Nilgün Yiğit (28), annesini ziyaretten dönüp evine gittiği sırada oturduğu apartmanda asansör bekleyeme başladı. Kucağında bir yaşındaki kızı ile birlikte asansör bekleyen Nilgün Yiğit'in yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, silah çekerek kolundaki altına bileziği istedi. Zanlı bileziği alıp kaçtı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kimliği belirsiz gaspçıyı bulmak için seferber oldu. Gasp Bürosu ekipleri, şehrin MOBESE kamerası kayıtları ile zanlının iş yerleri önünden geçtiği bütün güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip Bafra ilçesine ait dolmuş minibüse bindiğini tespit etti. Bafra'da çalışma yapan polis, silahlı gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Muharrem A.'yı (34) Bafra'da silahıyla birlikte yakaladı. Suçunu itiraf ettiği belirtilen Muharrem A.’nın, kredi kartı borçları olduğu için gasp olayını gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Muharrem A.’nın gasp ettiği bileziği 3 bin 800 liraya bozdurduğu bildirildi.
Sorgusu tamamlanan Muharrem A., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.