Fenerbahçeye bir yıldız daha

Fenerbahçeye bir yıldız daha

Fenerbahçe'nin, Chelsea'de forma giyen İngiliz oyuncu John Terry ile ilgilendiği iddia edildi.

A+A-

Transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Defansa takviye yapmayı düşünen sarı-lacivertlilerde gündeme gelen son isim Chelsea'nin kaptanı John Terry olduğu iddia edildi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin, sözleşmesi gelecek sezon bitecek 34 yaşındaki yıldız oyuncuya teklif yaptığını öne sürdü. Daily Mail, "Fenerbahçe, serbest kaldıktan sonra Terry'ye yıllık 3.5 milyon Euro net maaş önerecek" diye yazdı.

Fernandao, Van Persie, Nani ve Ozan Tufan gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertliler, Terry transferi ile daha çok ses getirmeyi planlıyor. Terry transferi gerçekleşmesi durumunda ise İngiliz futbolcu Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı 11. isim olacak.

JOHN TERRY KİMDİR?

İngiliz futbolcu Chelsea'nin 1998 yılından beri sözleşmeli oyuncusudur. 2000 yılında 2 ay için Nottingham Forest'a kiralık gitti. Chelsea ile 2005 yılında 50 yıl sonra Premier League'de şampiyon oldu. David Beckham'ın İngiltere milli takımının kaptanlığını bırakmasının ardından kaptanlığa getirildi. 2006 ile 2010 yılları arasında da İngiltere Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığını yaptı. 2010 yılında eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in sevgilisi ile ilişkisinin olduğu basına yansıyınca İngiltere Milli Takımı'nın kaptanlığı elinden alındı. Terry, 2005 ve 2008 yılında Şampiyonlar Ligi'nin en iyi defans oyuncusu seçildi. 2012 yılında Chelsea ile UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. İngiliz devinde 451 maçta 38 gol kaydeden başarılı defans oyuncusu Milli takım ise oynadığı 66 maçta 7 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.