ŞENOCAK;"GÖNÜLLERE YER ETMEK İÇİN"

ŞENOCAK;"GÖNÜLLERE YER ETMEK İÇİN"

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak Galericiler Sitesi Esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak Bafra Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Çelikel, Yönetimi ve Galericiler esnafı ile Dönerhan Restorantta sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Bafra Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Çelikel kahvaltı ve samimi bir toplantı olmasından dolayı yönetimi, galericiler esnafları adına Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak’a teşekkür etti, A.Adaylığı için başarılar diledi.

’VAKİT BAFRA VAKTİDİR’’
Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda davete icabet eden herkese teşekkür eden Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Kemal Şenocak A.Adaylığı ve özgeçmişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Şenocak açıklamasında,’’1973 yılında Bafra’da doğdum. İlk ,orta ve lise tahsilimi Bafra’da yaptım. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 19 yıldır Bafra’mızda avukatlık yapmaktayım. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldım. Başkanlık ve yöneticilik yaptım. Partimizin teveccühü ile ve halkımızın destekleriyle 2019 tarihindeki yerel seçimlerde Ak Partiden Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim. 2014 yerel seçimlerinde ise Hem Bafra hem de Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliklerine seçildim.
Ak Parti Siyaset Akademisinden mezun oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Bugünkü kahvaltılı toplantımıza iştirak eden herkese sonsuz şükranlarımı sunmak isterim.
Her şey Bafra’mız içindir. Nedeni ise Vakit Bafra Vakti olduğu içindir. Bu bir bayrak yarışıdır. Tüm Aday Adayı dava arkadaşlarımızla el ele gönül gönüleyiz. Bizler Ak Parti olarak gönüllere yer etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’dedi.

kemal-senocak-aday-2.jpgkemal-senocak-aday-4.jpgkemal-senocak-aday-5.jpgkemal-senocak-aday-8.jpgkemal-senocak-aday-7.jpgkemal-senocak-aday-77.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.