ŞENOCAK;‘’BAFRA'MIZA VEFA BORCUMUZ VAR’’

ŞENOCAK;‘’BAFRA'MIZA VEFA BORCUMUZ VAR’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak Kemalpaşa Pazar Yeri esnafını ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında bugün Bafra Kemalpaşa Pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ederek, mevlid kandillerini kutladı.

Ziyarette kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunan Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak pazar yeri esnafı ve vatandaşlar ile Pazar yanında bulunan esnafların taleplerinide not etti.

Şenocak ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada,’’Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandil’ine ermiş olmanın mutluluğunu millet olarak hep beraber yaşıyoruz. Bilgeliği, yüksek ahlakı ve erdemleriyle tüm insanlığa örnek olan Peygamberimizi andığımız Mevlid Kandili, sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Mevlid Kandili, Her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan ve gönül dünyamızı güzelleştiren Peygamberimizin biz inananlara kazandırdığı kardeşlik, dostluk, sevgi, güven ve alçakgönüllülük anlayışını daha iyi kavramamıza vesile olmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Mevlid Kandil’inin ülkemize ve tüm İslam âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin ve Bafralı hemşerilerimizin Mevlid Kandilini kutluyorum. Ayrıca bugün de çalışmalarımız çerçevesinde Bafra Kemalpaşa Pazar yeri esnafı ve vatadaşlarla bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların bizlere sundukları talepleri not aldık. Bafra için neler yapacaklarımızı anlattık. Bizlere ve Ak Partiye olan güven için ayrıca şükranlarımızı sunmak isteriz. 
Belediye İnsanın doğumdan ölüme kadar her aşamada yanında olmanız bir gereken bir kurumdur. 
Gerek meslek hayatımda gerekse belediyecilik anlamında yaşadığımız süreç içerisinde belediyecilik anlamında neler yapılabilir neler olabiliri yapabilecek konumdayız. Tek bir amacımız var, bu memlekete hizmet etmek. Ben burada doğdum. Avukat oldum. Görevimi de Bafra’da yürütüyorum. Bu memleketin havasını soluduk, suyunu içtik. Ekmeğini yedik. Dolayısıyla bu memlekete borcumuz var. Vefa borcumuz var.Bir şehirde doğup büyürsünüz. O şehir seni büyütmüştür, bir yerlere getirmiştir. Senin de o şehre karşı sorumluluğun olması lazım. Biz o bilinçle hareket ediyoruz. Talip olduğumuz iş kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim. 10 yıldır da siyasetin içerisindeyim. Hem Bafra Belediyesinde hem de Samsun Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulundum. Bafra’nın sorunlarını, sıkıntılarını ve de beklentilerini çok iyi biliyorum.’’dedi.

kemal-senocak-pazar-yerinde.jpgkemal-senocak-pazar-yerinde1.jpgkemal-senocak-pazar-yerinde2.jpgkemal-senocak-pazar-yerinde4.jpgkemal-senocak-pazar-yerinde8.jpgkemal-senocak-pazar-yerinde55.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.