Sendikalar`dan Suriye olaylarına Dikkat

Sendikalar`dan Suriye olaylarına Dikkat

Eğitim bir-sen ve Memur sen Bafra şubeleri tarafından düzenlenen Suriyeli mülteciler ile ilgili konferans yoğun ilgi gördü.

A+A-

Eğitim bir-sen ve Memur sen Bafra şubeleri tarafından düzenlenen konferans konuğu eski AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma iÇTEN yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. " Değerli kardeşlerim Suriye toprakları dünya kamaoyunun gözünün içine baka baka insanlığın katledildiği topraklardır. Bunları zaten televizyonlarda takip ediyorsunuz. Türkiye`de topraklarından vazgeçip gelen 2,5 milyonu 4 yıldır ağırlıyor ve bunlara bugüne kadar 8 milyar dolar para harcadık ve harcadık ve harcayacağızda. Ama şunu söylemek istiyorum dünyanın hiçbir hükümeti bu duyarlılığı göstermiyor bu konu için sizlerede teşekkür ediyoruz " dedi. Düzenlenen konferans Cuma İçten`e verilen çiçeklerle son buldu. Konferansa katılanlar arsında AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sendika Başkanları, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş vardı.

konferan-1.jpgkonferans-3.jpgkonferan-6.jpgkonferans-4.jpgkonferans-5.jpgkonferans.jpgkonferans-8.jpgkonferans-9.jpgmanset.jpgmanset.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.