ŞEHRİMİZDE MEVLİT KANDİLİ COŞKU İLE KUTLANDI

ŞEHRİMİZDE MEVLİT KANDİLİ COŞKU İLE KUTLANDI

Mevlid Kandili münasebetiyle Camii’ye gelen vatandaşlar, birlik ve beraberlik için dua ederek, rahmet gecesinden hakkıyla istifade etmeye çalıştılar.

A+A-

Yatsı namazı sonrası kandil gecesinde vatandaşlara ballı süt ikramlarda bulunan Ladik Belediyesi personeli, mübarek günlerde düzenli olarak uygulanan geleneği devam ettirerek, halkın kandilini kutladılar.

BELEDİYE BALLI SÜT İKRAM ETTİ

Namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, " Bu akşam, hep birlikte Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan mübarek Mevlid Kandili’ni idrak ettik. Mevlid Kandili, memleketimiz ve tüm Müslümanlar için hayırlara, huzura ve berekete vesile olur, İnşallah. Mübarek akşamda camilerimize gelip ibadetlerini yapan cemaatimize de bu soğuk günde sıcak ballı süt ikram edelim istedik. Rabbim niyetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. ” ifadelerini kullandı.

Başkan Özbalcı, cami avlusunda vatandaşlarla sohbet ederken, dağıtılan ikram cemaat tarafından da memnuniyetle karşılandı.

ladikte-mevlit-kandili-gg.jpgladikte-mevlit-kandili-g.jpgladikte-mevlit-kandili-i.jpgladikte-mevlit-kandili.jpgladikte-mevlit-kandili1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.