Şehitlerimizin Kutsal Mirasını Koruyacağız

Şehitlerimizin Kutsal Mirasını Koruyacağız

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Şehitlerimizin kutsal miraslarına sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Vatanımızın kurulmasında ve onun ilelebet muhafaza edilmesinde canlarını yitiren bütün aziz şehitlerimiz ve 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, onların bıraktığı kutsal mirası korumak için canla ve başla çalışacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarının kurtarılarak milletin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

TARİHİMİMİZİN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİ

“Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan bu büyük gün milletimizin özgürlük için son hamleye karar verdiği tarihin adıdır. 30 Ağustos birlik ve beraberliğin, vatan sevgisinin, büyük Türkiye hayalinin, özgürlük mücadelesinin adı ve ispatı olmuştur. Türk Milleti’nin 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıkmıştır. Aziz Milletimiz, 1071’de Malazgirt’te başlattığı şanlı yürüyüşünün ardından, 30 Ağustos’ta bu toprakları bize vatan yapan son zaferin altına imzasını atmıştır. Milletimiz, çok zor şartlar altında birlik ve beraberlik sayesinde kazandığı Kurtuluş Savaşıyla barış ve huzur ortamını korumaya devam etmektedir. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.