Şehitler kabri başında anıldı

Şehitler kabri başında anıldı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Ramazan Bayramı`nın arifesinde Bafra Asri Mezarlık Garnizon Şehitliği`nde bulunan şehitler, kabirleri başında dualarla anıldı.

A+A-

Bafra Gazrnizon Şehitliği`nde ki anma törenine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Komutanı İlhan Güngör, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve şehit aileleri katıldı. Anma töreninde Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından kuran-ı kerim ve dualar okundu. Anma töreninde konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “ Vatanın uğrunda şehit olmadığı sürece bir vatan kabul edilemez. Uğrunda şehit olan bir vatanımız var. Ve bu uğurda evladını, eşini, kardeşini şehit veren siz değerli aileler var. Allah sizlerden razı olsun. Sizin ve şehitlerimiz hakları ödenmez” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “ Bu güzel vatanın bölünmesine ve parçalanmasına engel olarak mücadele etmiş bize güzel bir vatan bırakmışlardır. Ezelden ebede bu vatan için birçok şehit vermiş bir vatanız. Çanakkale`den Sakarya`ya ve daha öncelerine birçok şehitler verdik. Ben onların da huzurunda onların manevi hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Siz değerli şehit ailelerine başsağlığı değerli gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Anma töreni konuşmaların ardından son buldu.

1-475.jpg2-441.jpg3-373.jpg4-249.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.