Şehit Yahya Acar için mevlit okundu

Şehit Yahya Acar için mevlit okundu

2017 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar için mevlit okutuldu.

A+A-

Mısmılağaç Mahallesi Camisi'nde akşam namazı öncesi okunan mevlidin ardından Şehit Acar’ın ailesi tarafından iftar yemeği tertip edildi.

Mevlit ve iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Ak Pati İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Yahya Ayan, mahalle sakinleri ve davetliler katıldılar.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Şehit Acar’a Allah'tan rahmet dileyerek “Biliyoruz ki o şimdi yerinde rahat. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız.Allah’tan duamız akan kanın durması ve ülkemize musallat olan terör belasının bir an evvel def edilmesi. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ile yad ediyor, Cenabı Mevla’dan şehitlerimize rahmet diliyorum”. dedi.

Şehit babası Aslan Acar'a mevlit ve iftar programına katılan herkese teşekkür ederek; “Oğlumun şahadetinden bu yana bizlerden ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.