Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in Adını Taşıyan Konferans Salonu Açılışı

Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in Adını Taşıyan Konferans Salonu Açılışı

Samsun’un Bafra İlçesinde İMKB Şehit Erol Haspulat YBO Ortaokulunda “Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer Konferans Salonun" açılışı okul bahçesinde yapılan törenle gerçekleşti.

A+A-

Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in Adını Taşıyan Konferans Salonun Açılış kurdelesini Samsun Büyükşehir Belediye başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Şehidin babası Hasan Sezer ile annesi Emine Sezer ve okul müdürü Cavit Ovalı gerçekleştirdi.

 

Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in adını taşıyan Konferans Salonun Açılışı Saygı Duruşu, İstiklal Marşının ardından Aktekke Kuran Kursu Hocası Enver Çakır tarafından Kuran – ı Kerim Tilaveti okundu. Daha sonra Program Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in öz geçmişinin okunmasıyla devam etti.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise açılış konuşmasında; Bu gün burada bu anlamlı açılıştan dolayı olmaktan çok mutluyum. Gerçekten burada okul müdürümüz, idareciler başta olmak üzere, öğretmen arkadaşlarımızın çalışmaların büyük emeği sonucu böyle bir güzel eser meydana gelmiş. İMKB Şehit Erol Haspulat YBO Ortaokulu bahçesinde bulunan yeri Çetinkaya’nın şehidi olan Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in Adını buraya vererek ölümleştirmişler.dedi.

Şahin, “Şehitler Ölmez ama unutulunca ölür,”  buradan yola çıkarak Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in adına açtığımız Konferans salonu şehidimizin ailesi artık burada oğullarının ismi taşıyacak olan ve öğrencilerimizin çok amaçlı kullanacağı bir yer olmuş. Şehitlerimizin ismini böyle faydalı ve güzel yerlere verdikçe onları her zaman hatırlayacağız ve unutmayacağız. Onlar bizlere kendi canlarını hiçe sayarak canlarını bu vatan uğruna veda ettiler, bizler de onları böyle yaşatmaya ve anmaya devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

 

Program davetlilere verilen yemek ikramı ve Bafdingorder Başkanı İsmail Hakkı Sipahi’nin duasıyla son buldu.

Şehit Uzman Onbaşı Şahan Sezer’in Adını Taşıyan Konferans Salonu Açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Büyük Şehir Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Bafra İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Şehidin Babası Hasan Sezer ile Annesi Emine Sezer,Okul Müdürü Cavit Ovalı, Öğretmenler Öğrenciler ve çok sayı da vatandaş katıldı.

saolon1.jpgsaoln2.jpgsalon-3.jpgbasliksiz-1-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.