ŞEHİT ERKUT YILMAZ ANADOLU LİSESİNE İŞ ADAMLARINDAN DESTEK

ŞEHİT ERKUT YILMAZ ANADOLU LİSESİNE İŞ ADAMLARINDAN DESTEK

Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor alanında dur durak bilmeden hem Futbol ve hem Kız voleybol takımı Samsun’da ilçemizi temsil edecekler.

A+A-

Bunun üzerine imkansızlıklarla mücadele eden  bu okulun kız voleybol takımının antrenman ve maç malzemelerini Bafralı iş adamlarından Mütaahit Murat KALAY karşılayacağı sözünü verdi. Bunun üzerine hemen malzemeleri alıp okula teslim edildi.

 

            Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde liseler arası bütün spor dallarına eksiksiz bir şekilde katılımını sağladı. Futbolda Bafra’dan namaglup olarak çıktı. Samsun ilinde grubunda Terme ve Atakum Cumhuriyet Lisesini yendi. Grup finalinden çıktığı taktirde Samsun’da liseler de ilk dört  arasında mücadelesini sürdürecektir. Kız voleybolda ise okullarında  spor salonu olmamasına rağmen Bafra’da liseler arasında 1.inci çıkarak, Samsun’a gitmeye hak kazanmıştır.

 

            Yardımda bulunan bafralı işadamı mütaahit Murat KALAY öğrencilere bir kısa konuşma yaparak; bizlerde zamanında sizler gibi bu okullarda okuduk. O zamanlarda yaygın olarak sadece spor da futbol vardı. Şimdi baktığımız kadarıyla salon sporları oldukça yaygın. Sizlerinde böylesine güzel başarılar elde etmeniz oldukça gururlandırıyor. Ben sizlere malzeme konusunda hiçbir eksiğinizin olmayacağını ve eksik malzemelerinizi  hemen gidereceğim. Yeter ki sizler Bafra ilçemizin adını güzel bir şekilde temsil edin. Beni derinden üzen bir konuyu haberlerde okudum. Bu da spor salonu olmayan okulun Bafra 1. cisi olması. O anda okul yetkilileriyle görüştüm. Yani bir başarının olduğu bir yerde spor salonunun olmayışı bu büyük bir eksikliktir. Kız voleybol takımının bütün malzeme konusunda ihtiyaçlarını karşılayacağım dedim. Bunun üzerine gereken malzemelerinizi teslim ettim. Sizlerin böylesine güzel başarılara devam ederek her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim dedi.

bafra.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.