Seçmenler Hurşit Tulum Dedi

Seçmenler Hurşit Tulum Dedi

Ali Keskin - Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Madeni Sanatkârlar Odasının Olağan Genel Kurulu seçimleri Madeni Sanatkârlar Odası Toplantı Salonun da gerçekleşen iki başkan adayı mevcut başkan Hurşit Tulum ile Bafra madeni Sanatkârlar Odası...

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Madeni Sanatkârlar Odasının Olağan Genel Kurulu seçimleri Madeni Sanatkârlar Odası Toplantı Salonun da gerçekleşen iki başkan adayı mevcut başkan Hurşit Tulum ile Bafra madeni Sanatkârlar Odasında başkanlık yapmış olan, tekrar başkanlık için aday olan Resai Yılmaz’ın yarıştığı seçimlerini mevcut başkan tekrar seçilerek güven tazelemiş oldu.

840 üyeden 475 üyenin kullandığı oylardan 1 oy geçersiz, 1 oy boş sayıldığı Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Seçimlerinde mevcut başkan 420 oy alırken, tekrar başkanlık için aday olan eski başkanlardan Resai Yılmaz ise 54 oy aldı.
Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu Seçimlerinde 840 üyenin olduğu ve 475 üyeden 420 üyenin oyu ile tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen mevcut başkan Hurşit Tulum oldu.
Seçimlerinde bitmesi ardından kısa bir konuşma yapan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası başkanı Hurşit Tulum,

''Seçimi kaybeden de bir kardeşlerimizi. İnşallah birlik beraberlik için de odamızın çıtasını yükselteceğiz. Nerede kaldıysak oradan yolumuza üyelerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük Aile çatı altında eksiklerimizi beraber gidererek çalışarak halledeceğiz. Biz kazanmadık Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Ailesi kazandı. Bizler siz değerli üyelerimizle varız ve değerli oda üyelerimizle var olmaya devam edeceğiz'' dedi.

hursit-tulum-1.jpghursit-tulum-2.jpghursit-tulum-3.jpghursit-tulum-4.jpghursit-tulum-5.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.