SAYSİAD TÜRKİYE'NİN ALTIN FUTBOLCULARINI  ALTINLARLA TAÇLANDIRDI

SAYSİAD TÜRKİYE'NİN ALTIN FUTBOLCULARINI ALTINLARLA TAÇLANDIRDI

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) üyeleri, İstanbul'da Nakkaştepede BRİDGE restorantda Ampüte Futbol Milli Takım oyuncularını ağırladı.

A+A-

İstanbul'da Nakkaştepede BRİDGE restorantda SAYSİAD tarafından düzenlenen yemeğe ise Avrupa Şampiyonu Ampüte Futbol Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak ve takım arkadaşları da Avrupa Şampiyonluğu kupası ile birlikte katıldı

Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ve Yönetimi geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonasında başarılı sonuçlarla Avrupa Şampiyonu olarak 80 Milyonu sevince boğan AMPUTE MİLLİ takımının onuruna kahvaltılı kutlama programı düzenlendi.

İstanbul Nakkaştepe’de bulunan BRİDGE RESTURANTTA düzenlenen kahvaltı programında AMPUTE MİLLİ TAKIMININ başarısı konuşuldu.

Kahvaltının peşinden ilk olarak Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen bir konuşma yaptı.

(SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen,

‘’ Ben ilk başta nazik davetimiz kırmayarak bizleri onure eden Avrupa Şampiyonu kardeşlerimize şükranlarımı sunmak istiyorum. Günlerdir ülkemizde dalga dalga yayılan bir gurur yaşıyoruz. Bir bayram havası yaşıyoruz. Bu günlerde de bu başarılara çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Dolayısı ile hepimiz çok mutluyuz, çok onurlu gururluyuz. Burada bulunan şampiyon takımımızdaki arkadaşların her birinin birer hayat hikayeleri var. Ama ondan daha önemlisi kocaman birer yürekleri var. Hep var olsunlar inşallah.

AMPUTE Futbol Milli Takımı oyuncularımıza ülkemize yaşattıkları Avrupa Şampiyonluğu gururu için ne kadar teşekkür etsek azdır.  Engelli sporcularımız desteklendiklerinde neler yapabileceklerini bizlere ve tüm dünyaya gösterdiler. AMPUTE Futbol Milli Takımı Kendilerini SAYSİAD ve Samsunlular adına yürekten tebrik ediyorum.  AMPUTE Milli Takımımızın tüm oyuncularını canı gönülden kutluyorum. Gerçekten imkansızı başararak bizlere ve ülkemize büyük bir gurur ve onur yaşattılar. Bu gurur ve onur içinde milli takım oyuncularımıza, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk’e, yöneticilerine tek tek teşekkür ediyorum.‘’dedi.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ,’’Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sunan  AMPUTE Milli takımıza, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk’e ,teknik ekibe sonsuz şükranlarımı sunuyorum. SAYSİAD’ın bizler için ayrı bir yeri vardır. SAYSİAD benim hayatımda ciddi bir yeri olan yapıdır. SAYSİAD’lı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Milli ruh ve milli şuur tarihi derinlik ve başarılarla doğru orantılıdır. Bu anlamda yarının tarihini bugün yazan ve ülkemizi böylesi anlamlı bir dönemde Avrupa Şampiyonu olup tarih yazan AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZA , sporcularımıza teşekkür ediyorum.

‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, ‘’Öncelikle böyle güzel bir günde AMPUTE MİLLİ TAKIMIZ’la birlikte bizleri ağırladığınızdan dolayı federasyonumuz adına , sporcularımız adına olarak Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. AMPUTE Milli Takımımız gerçekten bir tarih yazdı. Sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Onlar azmin , azim edildiğinde neler yapılacağının, imkan verildiğine neleri ortaya koyabileceklerinin bence en güzel örneğini  sundular. Ve hak ettiler.  Bütün ülke sattında herkes onları bağrına bastı. Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize bir gurur yaşattık. Şimdi ise hedef 2018 yılında AMPUTE futbol Dünya Şampiyonası var. Meksika’da yapılacak olan şampiyonadan Dünya Şampiyonu olarak dönmek istiyoruz. Bunu yapabilecek, başarabilecek güçteyiz.‘’dedi.

25.Dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,’’ (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ve yönetiminin böylesine anlamlı bir günde davetinden dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim. AMPUTE kelimesini ben değiştirerek bu takıma engel tanımayanlar takımı diyorum. Bizlere gurur yaşattıkları için Engel Tanımayanlar Takımını tebrik ediyorum.’’dedi.

Türkiye’nin Söz yazarı ve Şairi olarak ünlenen Ahmet Selçuk  İlkan  duygulu konuşmasının ardından bir şiir okudu.

 

24 'üncü dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili ,  Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu Oya Eronat ise yaptığı konuşmada,’’ Ak Partide Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu bir birimin başındayım. Kendimde aynı zamanda bir şehit annesi olduğum için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla bu görevdeyim. Ama Milletvekilliğim sırasında da insan haklarında engelliler alt komisyonunda görev yaptım. Ve bir yıl engelliler sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaptık. Komisyon olarak imza attık. Engellilerin aslında engel tanımadan başarı sağladıklarını AMPUTE Milli takımımızın bizlere yaşattıkları  onur için çok mutluyuz. Onlara şükran duyuyoruz. AMPUTE Milli takımımızda iki tanede gazimiz var. Bu ülkeye büyük katkı sağlayan AMPUTE Milli takımımıza teşekkür ediyorum. Bu duygulu ve anlamlı programa davetlerinden dolayı ise (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ve yönetimine teşekkürlerimi sunmak istiyorum.’’dedi.

 

Attığı golle milli takımın Avrupa şampiyonu olmasına büyük katkıda bulunan AMPUTE MİLLİ TAKIMI Kaptanı Osman Çakmak konuşmasında,’’Bizler AMPUTE MİLLİ TAKIMI ekip olarak olmazsa olmazımız takım ruhumuz ve takım birlikteliğimizdir.    Biz bunu beraber yaşadık. Ondan sonra da ülkeyi birleştirdik. Gittiğimiz illerde yaş fark etmiyor. Kim olursa olsun öyle güzel sözler duyuyoruz ki oldukça mutlu oluyoruz. Ben herkesin Türk Milletinin büyüklerin ellerinden küçüklerinden gözlerinden öpüyorum.’’dedi.

AMPUTE MİLLİ TAKIMI Kaptanı Gazi Osman Çakmak şehit annesi olan 24 'üncü dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili ,  Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu Oya Eronat’ın elini öptü. Bu sahne duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

AMPUTE MİLLİ TAKIM toplu halde ‘’KIRMIZI BEYAZ, EN BÜYÜK TÜRKİYE, ŞAMPİYON TÜRKİYE’’ tezahürat yaptılar.

Konuşmaların ardından AMPUTE MİLLİ TAKIMI tek tek isimleri ile sahneye  davet edildi. Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ile AMPUTE MİLLİ TAKIMI Kaptanı Osman Çakmak Avrupa Şampiyonluk kupasını alkışlar arasında havaya kaldırdılar.

 

Ayrıca Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Genel Başkanı Av.Ayşe Üstünel Dağdelen ve Yönetimi tarafından kendilerine birer kese altın takdim edildi.

Kahvaltı ve ödül takdim programına 24 'üncü dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili ,  Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu Oya Eronat, 25'inci dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,  Türkiye Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Erdem Ultürk, Samsun  Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, SAMKON Onursal Başkanı H.Kaya Aşcı, Şair-Söz Yazarı-Besteci Ahmet Selçuk İlkan, Türk Sanat Müziğinin güçlü sesleri  Sami Aksu ve Ahmet Koç  yargı mensupları, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.

24-uncu-donem-ak-parti-diyarbakir-milletvekili-oya-eronat..jpg25.donem-mhp-samsun-milletvekili..jpgsaysiad--genel-baskani-av.ayse-ustunel-dagdelen..jpgsaysiad-genel-baskani-av.ayse-ustunel--dagdelen..jpgsaysiad-kahvalti-(1).jpgsaysiad-kahvalti-(2).jpgsaysiad-kahvalti-(3).jpgsaysiad-kahvalti-(4).jpgsaysiad-kahvalti-(6).jpgsaysiad-kahvalti-(5).jpgsaysiad-kahvalti-(7).jpgsaysiad-kahvalti-(8).jpgsaysiad-kahvalti-(9).jpgsaysiad-kahvalti-(10).jpgsaysiad-kahvalti-(13).jpgsaysiad-kahvalti-(14).jpgtopluluk..jpgturkiye-bedensel-engelliler-spor-federasyonu-baskani-arif-umit-uzturk,.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.