SATIŞA HAZIR UYUŞTURUCUYLA YAKALANAN KADIN GÖZALTINA ALINDI

SATIŞA HAZIR UYUŞTURUCUYLA YAKALANAN KADIN GÖZALTINA ALINDI

Samsun'da evinde yapılan aramada satışa hazır paketler içinde bonzai ile uyuşturucu haplar ele geçen kadın ile birlikte kadının uyuşturucu temin ettiği şahıs gözaltına alındı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Emirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'ndeki bir tütün evinin önünde bulunan 3 kişinin üzerinde arama yaptı. Tütünevi sahibi B.G.'nin üzerinde 6 gram bonzai, M.M.B.'nin üzerinde 2 gram esrarla sigara ve O.K.'nin üzerinde 4 adet extacy uyuşturucu hap ve 3 adet içinde bonzai bulunan sigara ele geçirdi. Tütün evinde yapılan aramada çay paketi içinde poşete konmuş 15 adet extacy uyuşturucu hap bulundu. B.G.'ye uyuşturucu temin ettiği iddia edilen 47 yaşındaki Ç.A. adlı kadının Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ise satışa hazır paketler halinde 66 gram bonzai ve 33 adet extacy uyuşturucu hap ele geçti. 
Olayla ilgili Ç.A. adlı kadın ile B.G., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınırken, M.M.B. ve O.K. ise ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.